«Ψάχνεται» για Μπόρχα Ιγκλέσιας η Ατλέτικο
i

Ο Μπόρχα Ιγκλέσιας/printscreen

«Ψάχνεται» για Μπόρχα Ιγκλέσιας η Ατλέτικο

Sportal newsroom 11:27 - 26.12.2022 / Ανανεώθηκε: 15:59 - 13.01.2023

Την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της Ατλέτικο επιθυμεί ο Ντιέγκο Σιμεόνε και ο Μπόρχα Ιγκλέσιας, της Μπέτις, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του.

Ανακατατάξεις αναμένεται να υπάρξουν στο ρόστερ της Ατλέτικο Μαδρίτης στη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουάριο. Κυρίως το… ανακάτεμα θα επηρεάσει τη γραμμή κρούσης. Ο Ματέους Κούνια βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός ομάδα, ενώ πλέον είναι σοβαρό το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί και ο Ζοάο Φέλιξ.

Γι’ αυτό και ο Ντιέγκο Σιμεόνε έχει στρέψει το βλέμμα του στην περίπτωση του Μπόρχα Ιγκλέσιας, τον οποίο οι «ροχιμπλάνκος» θα επιχειρήσουν να πάρουν από την Μπέτις, σε περίπτωση που αφήσει τη Μαδρίτη ο Φέλιξ. Οι δύο περιπτώσεις είναι αλληλένδετες, αλλά οι άνθρωποι της Ατλέτικο έχουν ήδη συνομιλήσει με τους εκπροσώπους του παίκτη, προκειμένου να μάθουν τις προθέσεις του.

Ο Σιμεόνε θέλει ένα «καθαρό» φορ περιοχής για να αυξήσει την παραγωγικότητα της ομάδας του, η οποία φέτος είναι η χαμηλότερη από τότε που ανέλαβε την Ατλέτικο (1,33 γκολ ανά αγώνα). Ο Μπόρχα Ιγκλέσιας έχει σκοράρει 8 φορές στο πρωτάθλημα την τρέχουσα σεζόν και στον σχετικό πίνακα υπολείπεται μόνο του Λεβαντόφσκι (13).