Ενδιαφέρον Άρσεναλ και Ατλέτικο Μαδρίτης για ΜακΆλιστερ
i

ΜακΆλιστερ / ©INTIME

Ενδιαφέρον Άρσεναλ και Ατλέτικο Μαδρίτης για ΜακΆλιστερ

Sportal newsroom 13:07 - 21.12.2022 / Ανανεώθηκε: 13:15 - 21.12.2022

Τον Αλέξις ΜακΆλιστερ έχουν βάλει στο στόχαστρό τους η Άρσεναλ και η Ατλέτικο Μαδρίτης, όπως αναφέρει ισπανικό δημοσίευμα.

Ατλέτικο Μαδρίτης και Άρσεναλ έχουν «βάλει στο μάτι» τον Αργεντινό μέσο της Μπράιτον, Αλέξις ΜακΆλιστερ. Όπως αναφέρει ισπανικό δημοσίευμα οι δύο ομάδες έχουν δείξει το ενδιαφέρον τους για τον 23χρονο, ο οποίος ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών της εθνικής Αργεντινής στον θρίαμβο του Κατάρ

Παράλληλα και πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο ο διεθνής μέσος είχε συνδεθεί με ακόμη μία ομάδα του Λονδίνου, τη Τότεναμ. Το συμβόλαιό του λήγει το 2025, αλλά οι εξαιρετικές του εμφανίσεις στα γήπεδα του Κατάρ τον έχουν κάνει ήδη πόλο έλξης των μεγάλων ομάδων. Πρόσφατα μάλιστα οι άνθρωποι της Μπράιτον είχαν αναφερθεί στη περίπτωσή του και είχαν αναφέρει πως θα ήθελαν να τον κρατήσουν στην ομάδα τους.

Ο διεθνής Αργεντινός βρίσκεται στους «Γλάρους» από το 2019 και σε 86 συμμετοχές έχει βρει δίχτυα 13 φορές, ενώ στο Μουντιάλ είχε ανοίξει το σκορ στον αγώνα ενάντια στη Πολωνία στο μοναδικό το γκολ στη διοργάνωση.