Ψύχραιμος ο Γιοβάνοβιτς, το μήνυμα στους παίκτες - «Μένουν οκτώ τελικοί, συνεχίζουμε»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προσπάθησε να ηρεμήσει τους παίκτες του.

i

©intime

Ψύχραιμος ο Γιοβάνοβιτς, το μήνυμα στους παίκτες - «Μένουν οκτώ τελικοί, συνεχίζουμε»

Γιώργος Σακελλαρίου 00:04 - 03.04.2023 / Ανανεώθηκε: 00:05 - 03.04.2023

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Ιβάν Γιοβάνοβιτς προσπάθησε να ηρεμήσει τους παίκτες του μετά την απώλεια δύο σημαντικών βαθμών με τον Βόλο.

Στον Παναθηναϊκό επικρατούσε σοκ με το τελευταίο σφύριγμα του Μανούχου στο ματς με τον Βόλο.

Η απώλεια δύο βαθμών και ειδικά με το χαμένο πέναλτι στο 98’, δεν ήταν εύκολο να ξεπεραστεί. Στ’ αποδυτήρια επικρατούσε βουβαμάρα και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πρώτος θέλησε να μεταδώσει ψυχραιμία στους παίκτες του.

«Το αποτέλεσμα μας στενοχωρεί, αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα. Δεν χάθηκε τίποτα. Μένουν οκτώ τελικοί και συνεχίζουμε», ήταν το μήνυμά του στη σύντομη ομιλία προς τους παίκτες του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι», άλλωστε, δεν έχουν χρόνο να σκέφτονται την απώλεια βαθμών με τον Βόλο, αφού ακολουθεί πολύ δύσκολο ματς στη Θεσσαλονίκη με τον Άρη την ερχόμενη Τετάρτη.

Ο Μπερνάρ, παράλληλα, στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα δεν έκρυψε την πίκρα που επικρατεί στους παίκτες του «τριφυλλιού».

«Όλοι οι παίκτες είμαστε στεναχωρημένοι απόψε και λέω απόψε, γιατί από αύριο κοιτάμε τον επόμενο αγώνα μας στη Θεσσαλονίκη. Οπότε μένουν ακόμη οκτώ αγώνες, τίποτα δεν έχει χαθεί. Αφήνουμε βαθμούς και δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο όταν παίζεις εντός έδρας. Ο δρόμος είναι μακρύς», είπε αρχικά ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός και συμπλήρωσε:

Κλέιμαν και Βόλος σόκαραν τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο - Μοιραίος ο Σπόραρ με χαμένο πέναλτι στο 98'!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:12 - 02.04.2023

Κλέιμαν και Βόλος σόκαραν τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο - Μοιραίος ο Σπόραρ με χαμένο πέναλτι στο 98'!

Ένας Παναθηναϊκός βγαλμένος από τον Ιανουάριο, απείλησε ελάχιστα τον Βόλο και παραχώρησε ισοπαλία 0-0 στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Μοιραίος ο Σπόραρ, έχασε πέναλτι στις καθυστερήσεις.

«Αν και ο αντίπαλος έπαιζε κλειστά εμείς δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Δεν μπορέσαμε να ανοίξουμε το παιχνίδι. Χωρίς γκολ δεν μπορείς να κερδίσεις τους αγώνες».

Για το αν θεωρεί ότι το πρωτάθλημα θα κριθεί στο τέλος: «Βεβαίως και θα έλεγα από την αρχή του πρωταθλήματος θα κερδίσει εκείνος που θα δεχτεί τα λιγότερα γκολ, θα κάνει τα λιγότερα λάθη, θα έχει τις λιγότερες χαμένες ευκαιρίες. Καταλαβαίνεις πως όταν χάνεις βαθμούς σου στοιχίζει.

Απ’ ό,τι είδα εγώ στον αγωνιστικό χώρο, είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν έγιναν γκολ. Δεν θα αναφερθώ σε ονόματα, γιατί δεν είναι κάποιος υπεύθυνος, όλοι μαζί χάσαμε τους βαθμούς. Μπορεί να μην παίξαμε τόσο καλά, ωστόσο, κάναμε ό,τι μπορούσαμε».