Ο Μπενίτεθ θέλει να αναλάβει την Εθνική Αγγλίας στο μέλλον - Ο Στιβ Μπρούς «ερίζει» για τον πάγκο της Νότιας Κορέας
i

© Intime/PrtScr

Ο Μπενίτεθ θέλει να αναλάβει την Εθνική Αγγλίας στο μέλλον - Ο Στιβ Μπρούς «ερίζει» για τον πάγκο της Νότιας Κορέας

Γιάννης Λιβανός 12:23 - 21.02.2024

Ο Ράφα Μπενίτεθ έκανε φανερή την επιθυμία του να βρεθεί κάποια στιγμή στο μέλλον στο «τιμόνι» της εθνικής Αγγλίας, διεκδικώντας μάλιστα ένα Παγκόσμιο Κύπελλο ή ένα Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Την ίδια ώρα ο Στιβ Μπρούς, έχοντας περάσει από πολλούς πάγκους αγγλικών ομάδων φέρεται να βρίσκεται σε επαφές με τη Νότια Κορέα, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του αντιπροσωπευτικού της συγκροτήματος.

Την επιθυμία του να καθίσει στον πάγκο της εθνικής Αγγλίας αποκάλυψε ο Ράφα Μπενίτεθ στο αγγλικό αθλητικό σάιτ «the athletic».

Ο Ισπανός προπονητής, αυτή την στιγμή είναι προπονητής της Θέλτα στη La Liga, όμως γνωστοποίησε πως θέλει στο προσεχές μέλλον να κοουτσάρει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Αγγλίας.

Η Αγγλία βέβαια έχει τη δεδομένη στιγμή προπονητή, τον Γκάρεθ Σαουθγκεϊτ, ο οποίος σύμφωνα με τον Μπενίτεθ: «κάνει καλά τη δουλειά του». Ωστόσο ο Ισπανός τόνισε πως θα ήθελε να βρεθεί σε ένα Μουντιάλ ή ένα Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Η δήλωση του Μπενίτεθ:

«Αυτή είναι μία δύσκολη ερώτηση (για την Αγγλία). Υπάρχει προπονητής που κάνει καλά τη δουλειά. Έχω φίλους στο επιτελείο του Γκάρεθ Σαουθγκέιτ, με τους οποίους έχω πολύ καλή επαφή. Ωστόσο, στο μέλλον θα ήθελα να εργαστώ σε μία εθνική ομάδα και να διεκδικήσω τρόπαια. Έχω υποφέρει πολύ με τις ήττες. Είναι κάτι που αφορά το μέλλον και το μυαλό μου είναι στη Θέλτα. Θα ήθελα να έχω την ευκαιρία να είμαι σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο ή ένα Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα».

Υπενθυμίζεται ότι το συμβόλαιο του Γκάρεθ Σαουθγκέιτ εκπνέει στο τέλος του 2024 και το μέλλον του στον πάγκο των «τριών λιονταριών» θα κριθεί εν πολλοίς από το πως θα τα πάει η Αγγλία στο Euro 2024, που θα λάβει χώρα το προσεχές καλοκαίρι στη Γερμανία.

Ο Μπρούς θέλει να κοουτσάρει τη Νότια Κορέα

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Νότιας Κορέας ανακοίνωσε, την περασμένη εβδομάδα, την απόλυση του Γιούργκεν Κλίνσμαν, μετά την αποτυχία της εθνικής ομάδας στο κύπελλλο Εθνών της Ασίας, που διεξήχθη στο Κατάρ.     

Η Νότια Κορέα λοιπόν ηττήθηκε στον ημιτελικό 2-0 από την Ιορδανία την περασμένη εβδομάδα, «μεγαλώνοντας» ακόμη περισσότερο την 64χρονη αναμονή της για έναν ακόμη τίτλο στο κύπελλο Ασίας. Η ομοσπονδία θεώρησε υπεύθυνο τον Γερμανό τεχνικό, τον οποίο και απομάκρυνε με συνοπτικές διαδικασίες.   

Σοκάρει ο Λόκιερ που έμεινε νεκρός για 2 λεπτά και 40 δευτερόλεπτα: Εδειξε τον απινιδωτή που εμφύτευσαν στο σώμα του (vid)
PREMIER LEAGUE

09:17 - 21.02.2024

Σοκάρει ο Λόκιερ που έμεινε νεκρός για 2 λεπτά και 40 δευτερόλεπτα: Εδειξε τον απινιδωτή που εμφύτευσαν στο σώμα του (vid)

Ο ποδοσφαιριστής της Λούτον, Τομ Λόκιερ, έδειξε στις κάμερες το ICD (εμφυτεύσιμος απινιδωτής καρδιομετατροπής) που έχει εμφυτευθεί στο σώμα του μετά από δύο καταρρεύσεις σε επτά μήνες.

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ ο Στιβ Μπρους είναι σ' επαφές για να πάρει τη θέση του Κλίνσμαν. Ο 63χρονος Αγγλος κόουτς είναι χωρίς δουλειά από τον Οκτώβριο του 2022, όταν αποχώρησε από τη Γουέστ Μπρομ.