RAI: «Ο Κόντε ήρθε σε συμφωνία με την Νάπολι για τριετές συμβόλαιο»

Αντόνιο Κόντε

i

©Printscreen

RAI: «Ο Κόντε ήρθε σε συμφωνία με την Νάπολι για τριετές συμβόλαιο»

Άγγελος Φραγκισκάτος 12:16 - 27.04.2024 / Ανανεώθηκε: 12:18 - 27.04.2024

Σύμφωνα με το αθλητικό πρόγραμμα ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Rai, ο Αντόνιο Κόντε είναι μία «ανάσα» από την Νάπολι.

Ο Αντόνιο Κόντε είναι έτοιμος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Νάπολι, όπως αποκάλυψε το αθλητικό πρόγραμμα ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Rai το πρωί του Σαββάτου (27/4).

Ο δημοσιογράφος Τσίρο Βενεράτο, αποκάλυψε πως ο Ιταλός τεχνικός όχι μόνο επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ομάδας, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, αλλά υπάρχει και συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές ώστε αυτός να είναι ο νέος προπονητής του συλλόγου. 

Ο Κόντε αναμένεται να βάλει την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα και ετήσιες απολαβές 6,5 εκατομμυρίων ευρώ. 

«Ο Αντόνιο Κόντε, ο οποίος απέρριψε πριν από λίγο καιρό μία μεγάλη πρόταση από την Σαουδική Αραβία, είναι έτοιμος να αναλάβει την Νάπολι και να γίνει ο άνθρωπος που θα κληθεί να ανεβάσει ξανά το σύλλογο μετά από μία δύσκολη σεζόν.

Οι Πιόλι και Γκασπερίνι αξιολογήθαν ενώ standby ήταν ο Ιταλιάνο. Το μόνο που μένει είναι η ανακοίνωση, υπάρχει συμφωνία με τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και έχουν ρυθμιστεί όλα, συμπεριλαμβανομένων των οικονομικών λεπτομερειών. Στο καλοκαιρινό παζάρι θα γίνουν λίγες αλλα στοχευμένες μεταγραφές», αναφέρει ο εν λόγω δημοσιογράφος

Αξίζει να σημειωθεί πως η φετινή σεζόν έχει βρει την ιταλική ομάδα με τρεις διαφορετικούς προπονητές, οι οποίοι ήταν οι: Ρούντι Γκαρσιά, Βάλτερ Ματσάρι και Φραντσέσκο Καλτσόνα. Ο Κόντε θα επιστρέψει στους πάγκους μετά το δεύτερο μισό της σεζόν 2022-23, όταν είχε αποχωρήσει από την Τότεναμ.