Η Φροζινόνε έριξε «τριάρα» στη Σαλερνιτάνα του Μανωλά και τη... βύθισε κι άλλο

Η Φροζινόνε έριξε «τριάρα» στη Σαλερνιτάνα του Μανωλά και τη... βύθισε κι άλλο

Δημήτρης Χούπης 23:41 - 26.04.2024 / Ανανεώθηκε: 23:57 - 26.04.2024

Η Φροζινόνε είχε άνετο βράδυ επί της Σαλερνιτάνα την οποία νίκησε με 3-0 και ξέφυγε από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Σημαντική νίκη για την παραμονή της πήρε η Φροζινόνε, επικρατώντας με 3-0 της Σαλερνιτάνα για την 34η αγωνιστική της Serie A. Με τους τρεις βαθμούς η Φροζινόνε ξέφυγε από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ ομάδα από το Σαλέρνο παραμένει στην τελευταία θέση.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν «φτωχό» από μεριάς ρυθμού και θεάματος. Αλλά οι γηπεδούχοι βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα δύο φορές.

Οπαδοί της Ίντερ πίκαραν τη Μίλαν κουβαλώντας φέρετρο στα χρώματα των «ροσονέρι» (vid)
SERIE A

12:12 - 23.04.2024

Οπαδοί της Ίντερ πίκαραν τη Μίλαν κουβαλώντας φέρετρο στα χρώματα των «ροσονέρι» (vid)

Μετά τη νίκη επί της Μίλαν και την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος, οι οπαδοί των «ροσονέρι» πίκαραν τους αντίστοιχους των «ροσονέρι» μεταφέροντας ένα φέρετρο στην πλατεία Ντουόμο.

Αρχικά στο 10ο μόλις λεπτό ο Σούλε έκανε το 1-0 από τα έντεκα βήματα και ο Μπρεσανίνι στο 25' με ωραίο τελείωμα έκανε το 2-0 για τη Φροζινόνε.

Η ομάδα από το Σαλέρνο στη συνέχεια είχε μια καλή στιγμή, αλλά και ένα γκολ το οποίο όμως ακυρώθηκε για οφσάιντ. Στο δεύτερο μέρος η Σαλερνιτάνα μπήκε δυνατά, σκοράροντας αλλά και πάλι το τέρμα δεν μέτρησε γιατί στη φάση υπήρχε φάουλ.

Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι έχασαν και μια καλή στιγμή στο 74ο λεπτό για να μειώσουν, αλλά το σουτ του Γκομίς πέρασε λίγο έξω. Ο Ζορτέα στο 85ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ