Ράιαν Ρέινολντς και ΜακΈλχενι ξέσπασαν σε δάκρυα μετά την άνοδο της Ρέξαμ (vid)

Ράιαν Ρέινολντς & Ρομπ ΜάκΕλχενι

i

PrtScr

Ράιαν Ρέινολντς και ΜακΈλχενι ξέσπασαν σε δάκρυα μετά την άνοδο της Ρέξαμ (vid)

Κώστας Τόπας 09:22 - 23.04.2023 / Ανανεώθηκε: 09:25 - 23.04.2023

Οι Ράιαν Ρέινολντς (Deadpool) και Ρομπ ΜακΈλχενι ξέσπασαν σε κλάματα, καθώς η Ρέξαμ κέρδισε την άνοδο στη League Two, έπειτα από 15 χρόνια.

Η Ρέξαμ του Ράιν Ρέινολντς και του Ρομπ ΜάκΕλχενι επικράτησε της Μπόρχαμ Γουντ 3-1 και με αυτόν τον τρόπο κατέκτησε τον τίτλο της National League αλλά κι εξασφάλισε την επιστροφή της στην τέταρτη κατηγορία της Αγγλίας έπειτα από 15 χρόνια.

Όπως είναι λογικό, οι δύο σταρ του Χόλιγουντ που είναι ιδιοκτήτες του κλαμπ δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα συναισθήματά τους, με τον τηλεοπτικό φακό να «συλλαμβάνει» τον ΜάκΕλχενι να ξεσπά σε δάκρυα, δείχνοντας το πόσο σημαντικό ήταν για εκείνον αυτή η διάκριση της ομάδας του.

Η Ρέξαμ του «Deadpool» τα κατάφερε: Επέστρεψε στη League Two κι έγραψε ιστορία (vids)
PREMIER LEAGUE

08:45 - 23.04.2023

Η Ρέξαμ του «Deadpool» τα κατάφερε: Επέστρεψε στη League Two κι έγραψε ιστορία (vids)

Η Ρέξαμ του Ράιν Ρέινολντς και του Ρομπ ΜάκΕλχενι επικράτησε της Μπόρχαμ Γουντ και με αυτόν τον τρόπο κατέκτησε τον τίτλο της National League αλλά κι εξασφάλισε την επιστροφή της στην τέταρτη κατηγορία της Αγγλίας έπειτα από15 χρόνια.

Υπενθυμίζεται ότι ήταν Φεβρουάριος του 2021 όταν δύο καλά φιλαράκια και ηθοποιοί του Χόλιγουντ, ο Καναδός Ράιαν Ρέινολντς και ο Αμερικανός Ρομπ ΜάκΕλχενι αποφάσισαν να γίνουν ιδιοκτήτες της Ρέξαμ. Ο στόχος τους ήταν να την φέρουν σιγά σιγά στην κορυφαία Premier League. Και όπως φάνηκε το πρώτο βήμα έγινε...