Δεν το κουνάει ο Ράσφορντ, συμφώνησε να μείνει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι το 2028

Μάρκους Ράσφορντ

i

©Photo By James Gill - Danehouse/Getty Imagew/Ideal Images

Δεν το κουνάει ο Ράσφορντ, συμφώνησε να μείνει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι το 2028

Κώστας Τόπας 12:36 - 17.07.2023

Ο Μάρκους Ράσφοντ δεν το κουνάει από το «Ολντ Τράφορντ». Ο 25χρονος Άγγλος διεθνής επιθετικός συμφώνησε με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για νέο συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας.

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάρκους Ράσφορντ, φέρεται να κατέληξε σε κατ' αρχήν συμφωνία για την επέκταση του συμβολαίου του με τον σύλλογο για άλλα πέντε χρόνια, σύμφωνα με το «Athletic».

Ο 25χρονος Άγγλος διεθνής επιθετικός βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με τον σύλλογο εδώ και αρκετό καιρό καθώς το υπάρχον συμβόλαιό του επρόκειτο να λήξει το 2024. Ωστόσο, ο Ράσφορντ βρίσκεται τώρα στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων για να οριστικοποιήσει το νέο συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στο «Ολντ Τράφορντ» μέχρι το 2028.

Αρκετοί κορυφαίοι σύλλογοι σε όλη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης της Παρί Σεν Ζερμέν, ήθελαν να υπογράψουν τον νεαρό επιθετικό και φέρεται να είχαν προσφέρει ακόμη και πιο προσοδοφόρες συμφωνίες από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ωστόσο, ο Ράσφορντ αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην «κόκκινη» πλευρά του Μάντσεστερ.

Η δέσμευση του Ράσφορντ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μια σημαντική ώθηση για τις μελλοντικές προοπτικές του συλλόγου. Ο ταλαντούχος επιθετικός ήταν αναπόσπαστο μέρος της επιτυχίας της ομάδας τη σεζόν 2022-23, όπου κέρδισε το Carabao Cup και τερμάτισε τρίτη στην Premier League. Σκόραρε 30 γκολ σε 56 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις για τους «κόκκινους διαβόλους».

Η υπογραφή νέου πενταετούς συμβολαίου από τον Ράσφορντ εξασφαλίζει την επιθετική ικανότητα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το άμεσο μέλλον. Οι σταθερές του εμφανίσεις και η ικανότητά του στο σκοράρισμα θα είναι ζωτικής σημασίας για τις φιλοδοξίες της Γιουνάιτεντ να διεκδικήσει εγχώριες και ευρωπαϊκές διακρίσεις αυτή τη σεζόν.