Ράσταβατς: «Για αυτό τον λόγο δυσκολευόμαστε τον τελευταίο καιρό»

Ράσταβατς: «Για αυτό τον λόγο δυσκολευόμαστε τον τελευταίο καιρό»

Άγγελος Φραγκισκάτος 17:52 - 30.03.2024 / Ανανεώθηκε: 17:54 - 30.03.2024

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μίλαν Ράσταβατς, μετά την ήττα του Αστέρα Τρίπολης από τον Πανσερραϊκό (2-0).

Ο Πανσερραϊκός επικράτησε με 2-0 του Αστέρα Τρίπολης στις Σέρρες και αρχίζει να απομακρύνεται με διαφορά ασφαλείας από τις τελευταίες θέσεις. Ουάρντα και Αυλωνίτης ήταν οι σκόρερ της ομάδας του Πάμπλο Γκαρσία.

Με αυτή τη νίκη ο Πανσερραϊκός βρίσκεται στην 9η θέση με 30 βαθμούς, οχτώ πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού. Στην έβδομη θέση με έναν βαθμό παραπάνω είναι ο Αστέρας.

Στο πρώτο μέρος η ομάδα της Τρίπολης ξεκίνησε πιο δυναμικά, χάνοντας μια σημαντική ευκαιρία στο έκτο μόλις λεπτό. Οι Αρκάδες βγήκαν στην κόντρα, ο Μιριτέλο έκανε ένα σουτ, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Χόβαν. Στη συνέχεια ο Πανσερραϊκός ισορρόπησε το παιχνίδι και έχασε μια καλή στιγμή στο 38' με τον Στάικο, του οποίο η προσπάθεια πέρασε λίγο έξω.

Δύο λεπτά μετά οι γηπεδούχοι είχαν μια ακόμα καλή στιγμή με τον Διαμαντή, ο οποίος έκανε ένα σουτ και η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 57ο λεπτό η ομάδα των Σερρών κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Γιαμπλόνσκι μετά από κεφαλιά του Αυλωνίτη. Ο Ουάρντα ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 1-0 για τον Πανσερραϊκό.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι πίεζαν για να ισοφαρίσουν, αλλά δεν είχε αποτέλεσμα η προσπάθειά τους. Οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία βρήκαν και δεύτερο γκολ στο 74ο λεπτό. Μετά από κόρνερ, η άμυνα του Αστέρα δεν μπόρεσε να διώξει, η μπάλα κατέληξε στον Αυλωνίτη κι αυτός με σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή έκανε το 2-0.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο τεχνικός του Αστέρα, Μίλαν Ράσταβατς δεν ήταν ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του, ενώ τόνισε πως η ομάδα του δεν αξιοποίησε τα «δώρα» του αντιπάλου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το τι δεν πήγε καλά στο παιχνίδι: «Η ομάδα έχει μπει σε έναν αρνητικό κύκλο και είναι δύσκολο να ξεφύγουμε από αυτόν. Για το σημερινό παιχνίδι έχω να πω, πως η ομάδα δίνει και παίρνει δώρα.

Αν και τα σημερινά δώρα, εμείς δεν τα αξιοποιήσαμε και έτσι δεν καταφέραμε να ανοίξουμε εμείς το σκορ στο πρώτο ημίχρονο, σε αντίθεση με τον αντίπαλο που εκμεταλλεύτηκε τα δώρα μας.

Εμείς κάποια στιγμή χάσαμε την συγκέντρωσή μας και αυτό ήταν ένα κομμάτι στο οποίο ο αντίπαλος ήταν καλύτερος από εμάς. Αυτό είναι ένα ζήτημα στο οποίο δυσκολευόμαστε στον τελευταίο καιρό, αλλά στα επόμενα παιχνίδια θα το ξεπεράσουμε», κατέληξε ο Σέρβος τεχνικός.