Ο Ράτκλιφ συνάντησε εκπροσώπους φιλάθλων και ηγέτες της τοπικής κοινότητας στο Μάντσεστερ
i

©Getty Images

Ο Ράτκλιφ συνάντησε εκπροσώπους φιλάθλων και ηγέτες της τοπικής κοινότητας στο Μάντσεστερ

Άγγελος Φραγκισκάτος 21:58 - 15.01.2024 / Ανανεώθηκε: 22:01 - 15.01.2024

Ο σερ Τζιμ Ράτκλιφ συναντήθηκε με εκπροσώπους φιλάθλων και ηγέτες της τοπικής κοινότητας στο Μάντσεστερ τη Δευτέρα (15/1),

Ο σερ Τζιμ Ράτκλιφ συναντήθηκε με εκπροσώπους φιλάθλων και ηγέτες της τοπικής κοινότητας στο Μάντσεστερ τη Δευτέρα (15/1), μια ημέρα μετά την παρουσία του στην ισοπαλία 2-2 των «κόκκινων  διαβόλων» με την Τότεναμ στο «Ολντ Τράφορντ», για την 21η αγωνιστική της Premier League. 

Ο πρόεδρος της INEOS, ο οποίος καθόταν δίπλα στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον παρακολουθούσε τον πρώτο του αγώνα με τη Γιουνάιτεντ από τότε που ανακοίνωσε την επένδυσή του στον σύλλογο την παραμονή των Χριστουγέννων. 

Ενώ αυτή η συμφωνία υπόκειται ακόμη σε έγκριση από τους ρυθμιστές, ο Ράτκλιφ δεν έχασε χρόνο για να γνωρίσει τον αγγλικό σύλλογο κατά τη διάρκεια μιας σειράς συναντήσεων στο «Όλντ Τράφορντ» και στο Κάρινγκτον τις τελευταίες ημέρες. 

Τη Δευτέρα (15/1), ο Ράτκλιφ συναντήθηκε με μέλη της συμβουλευτικής επιτροπής φιλάθλων της Γιουνάιτεντ και μέλη του ανεξάρτητου φαν κλαμπ της ομάδας για να συστηθεί και να ακούσει την οπτική των οπαδών. Πραγματοποίησε επίσης μια βιντεοσύσκεψη με το μεγαλύτερο φόρουμ φιλάθλων του συλλόγου.