«Εκτός Εθνικής Γκάνας ο Μπάμπα - Επιστρέφει στην Ελλάδα λόγω τραυματισμού»

Μπάμπα Ράχμαν

i

© Intime

«Εκτός Εθνικής Γκάνας ο Μπάμπα - Επιστρέφει στην Ελλάδα λόγω τραυματισμού»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 13:59 - 10.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:59 - 10.09.2023

Ο Ράχμαν Μπάμπα είναι έτοιμος να επιστρέψει νωρίτερα στην Ελλάδα λόγω ενός τραυματισμού, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα από την Γκάνα.

Ο τραυματισμός του Ράχμαν Μπάμπα χτύπησε «κόκκινο συναγερμό» στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ!

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα από την Γκάνα, ο αριστερός μπακ του Δικεφάλου αποκόμισε ένα πρόβλημα από την πρόσφατη αναμέτρηση κόντρα στην Κεντρική Αφρική, με αποτέλεσμα να επιστρέψει νωρίτερα στη Θεσσαλονίκη για τις απαραίτητες εξετάσεις. Μάλιστα, ο 29χρονος ποδοσφαιριστής δεν θα είναι διαθέσιμος για το επερχόμενο φιλικό της Εθνικής του με τη Λιβερία, το οποίο είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη, 12/9.

Να θυμίσουμε πως η Εθνική Γκάνας επικράτησε με 2-1 της Κεντροαφρικανικής Δημοκρατίας κι έτσι εξασφάλισε την πρώτη θέση του ομίλου του στην προκριματική φάση του επερχόμενου Κυπέλλου Εθνών Αφρικής που θα γίνει από τις 13 Ιανουαρίου μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου στην Ακτή Ελεφαντοστού και συνάμα, εννοείται, την πρόκριση για τη διοργάνωση. Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ο Γκανέζος μπακ του ΠΑΟΚ αγωνίστηκε μέχρι το 69ο λεπτό.

Ο Ράχμαν Μπάμπα επέστρεψε το φετινό καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ για τη δεύτερή του θητεία με τα «ασπρόμαυρα». Μέχρι στιγμής ο 29χρονος μπακ έχει καθιερωθεί στην αρχική ενδεκάδα του Δικεφάλου, μετρώντας επτά συμμετοχές σε Ελλάδα κι Ευρώπη.

«Ο Τάισον θέλει να επιστρέψει στην Βραζιλία»

Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές μέχρι στιγμής για τον ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν, είναι δίχως αμφιβολία ο Τάισον. Τις τελευταίες ώρες ωστόσο, τα ΜΜΕ του εξωτερικού κάνουν αναφορές για το μέλλον του 35χρονου εξτρέμ. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «revistacolorada» επισήμανε σε δημοσίευμά της πως ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής θέλει να επιστρέψει στην χώρα του και να φορέσει ξανά τη φανέλα της... αγαπημένης του Ιντερνασιονάλ.

Το δημοσίευμα καταλήγει πως ο Τάισον έχει συμβόλαιο με την ελληνική ομάδα μέχρι τον Ιούνιο του 2024 και δεν θα ήθελε να φύγει από τώρα στην αρχή της χρονιάς, γιατί δεν θα τον χρησιμοποιούσε ο Μάνο Μενέζες. Αξίζει να σημειωθεί πως με τον σύλλογο της Βραζιλίας ο Τάισον μέτρησε συνολικά 154 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 17 γκολ και 14 ασίστ.