«Ο Τάισον θέλει να επιστρέψει στην Βραζιλία»

Τάισον

i

© Intime

«Ο Τάισον θέλει να επιστρέψει στην Βραζιλία»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:03 - 09.09.2023 / Ανανεώθηκε: 11:03 - 09.09.2023

Η μεγάλη επιθυμία του Τάισον είναι να επιστρέψει στην Βραζιλία για λογαριασμό της Ιντερνασιονάλ, σύμφωνα με δημοσίευμα από ΜΜΕ του εξωτερικού.

Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές μέχρι στιγμής για τον ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν, είναι δίχως αμφιβολία ο Τάισον. Τις τελευταίες ώρες ωστόσο, τα ΜΜΕ του εξωτερικού κάνουν αναφορές για το μέλλον του 35χρονου εξτρέμ. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «revistacolorada» επισήμανε σε δημοσίευμά της πως ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής θέλει να επιστρέψει στην χώρα του και να φορέσει ξανά τη φανέλα της... αγαπημένης του Ιντερνασιονάλ.

Το δημοσίευμα καταλήγει πως ο Τάισον έχει συμβόλαιο με την ελληνική ομάδα μέχρι τον Ιούνιο του 2024 και δεν θα ήθελε να φύγει από τώρα στην αρχή της χρονιάς, γιατί δεν θα τον χρησιμοποιούσε ο Μάνο Μενέζες.

Αξίζει να σημειωθεί πως με τον σύλλογο της Βραζιλίας ο Τάισον μέτρησε συνολικά 154 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 17 γκολ και 14 ασίστ.

Η έλευση Τάισον στη Θεσσαλονίκη και το δυνατό φετινό ξεκίνημα

Στις 14 Ιανουαρίου του 2023, ο ΠΑΟΚ έκανε το δικό του... μπαμ με τον Τάισον. Ο Βραζιλιάνος αποκτήθηκε από τον «Δικέφαλο» με σκοπό να δώσει μία ποιοτική λύση στο σύνολο του Ράζβαν Λουτσέσκου. Το ντεμπούτο του 35χρνου άσου ήταν ονειρικό, καθώς ο ίδιος σκόραρε στην Τούμπα στις πρώτες του επαφές με την μπάλα στον προημιτελικό με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο Ελλάδας. 

Τη φετινή σεζόν, ο Τάισον αποτελεί μία από τις σταθερές του Δικεφάλου στην ενδεκάδα, καθώς με την αστείρευτη ποιότητά του ο Βραζιλιάνος έχει... λύσει τα χέρια του Ράζβαν Λουτσέσκου. Μάλιστα, ο 35χρονος εξτρέμ έπαιξε κομβικό ρόλο στις τρεις ευρωπαϊκές προκρίσεις της ομάδας, οι οποίες την έστειλαν στους ομίλους του Conference League, με αποκορύφωμα τη ρεβάνς κόντρα στη Χαρτς.

Συνολικά με την «ασπρόμαυρη» φανέλα ο Τάισον έχει μετρήσει 4 γκολ και 3 ασίστ σε 27 ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Ανατροπή στην ανατροπή με τον Ελ Καντουρί - Η Άσκολι επαναπροσέγγισε τον Μαροκινό με καλύτερη οικονομική προσφορά

Κάτοικος Ιταλίας θα γίνει και πάλι ο Ομάρ Ελ Καντουρί, όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ του εξωτερικού. Ο πρώην μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ αποχώρησε από τον Δικέφαλο του Βορρά έπειτα από μία εξαετία και πλέον βρίσκεται μία ανάσα από τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. 

Ο λόγος γίνεται για την Άσκολι, η οποία επαναπροσέγγισε τον Μαροκινό με καλύτερη οικονομική προσφορά με σκοπό να ολοκληρωθεί αισίως το deal. Να θυμίσουμε πως τα χθεσινά (7/9) δημοσιεύματα από την Ιταλία έκαναν λόγο για «ναυάγιο» της συγκεκριμένης μεταγραφικής εξέλιξης, λόγω των υψηλών απαιτήσεων του Ελ Καντουρί, ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν.

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής: Όλα τα φώτα στραμμένα στο ντέρμπι της Τούμπας και της Opap Arena
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:19 - 09.09.2023

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής: Όλα τα φώτα στραμμένα στο ντέρμπι της Τούμπας και της Opap Arena

Από το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, αυτό που ξεχωρίζει είναι το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη, αλλά και το ντέρμπι στην Opap Arena μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού.

Ο λόγος γίνεται για την Άσκολι, η οποία επαναπροσέγγισε τον Μαροκινό με καλύτερη οικονομική προσφορά με σκοπό να ολοκληρωθεί αισίως το deal. Να θυμίσουμε πως τα προχθεσινά (7/9) δημοσιεύματα από την Ιταλία έκαναν λόγο για «ναυάγιο» της συγκεκριμένης μεταγραφικής εξέλιξης, λόγω των υψηλών απαιτήσεων του Ελ Καντουρί, ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν.