«Η Αντάνα Ντεμίρσπορ συναντήθηκε με τον Ράζβαν Λουτσέσκου»

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Intime

«Η Αντάνα Ντεμίρσπορ συναντήθηκε με τον Ράζβαν Λουτσέσκου»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 13:40 - 14.06.2023 / Ανανεώθηκε: 13:40 - 14.06.2023

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ράζβαν Λουτσέσκου είναι υποψήφιος για να κάτσει στον πάγκο της Αντάνα Ντεμίρσπορ.

Από τη λήξη της φετινής σεζόν και μετά, το όνομα του Ράζβαν Λουτσέσκου βρίσκεται συνεχώς στο επίκεντρο, καθώς δεν είναι λίγες οι ομάδες που έχουν δείξει το ενδιαφέρον τους για τον προπονητή του ΠΑΟΚ. Αυτή τη φορά, η ιστοσελίδα Sport Digitale το πήγε ένα βήμα παραπέρα κι ανέφερε πως η διοίκηση του τουρκικού συλλόγου συναντήθηκε με τον 54χρονο τεχνικό. Επίσης, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ένα από τα μεγάλα φαβορί για τον πάγκο της Αντάνα είναι και ο Αντρέα Πίρλο.

«Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Sports Digitale, η Αντάνα Ντεμίρσπορ έκανε συνάντηση με τον Αντρέα Πίρλο και τον Ραζβάν Λουτσέσκου για τη θέση του προπονητή.

Αποχαιρετώντας τον Μοντέλα, ο πρώτος στόχος της πρώτος στόχος είναι να διατηρήσει το ιταλικό μοντέλο και να κάνει μια προσπάθεια να πάρει τον Πίρλο. Ο πρόεδρος της ομάδας, Μουράτ Σαντσάκ ζήτησε συνάντηση για να μάθει τις απαιτήσεις του Ιταλού προπονητή.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι γιος του διάσημου προπονητή Μιρτσέα Λουτσέσκου. Ο 54χρονος προπονητής αυτή την περίοδο προπονεί τον ΠΑΟΚ», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Αντάνα είχε πραγματοποιήσει κρούση στον ΠΑΟΚ για τον Ράζβαν Λουτσέσκου πριν από ένα μήνα, ωστόσο η απάντηση του «Δικεφάλου» ήταν αρνητική.

Λουτσέσκου: «Υπήρχαν μεγάλα πολιτικά συμφέροντα, ήθελαν να μποϊκοτάρουν τον τελικό Κυπέλλου»

Σε πρόσφατες δηλώσεις του σε τηλεοπτική εκπομπή της Ρουμανίας, ο Ράζβαν Λουτσέσκου μίλησε για τα όσα έγιναν πριν και κατά τη διάρκεια του τελικού Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ.

«Δεν μπορεί να γίνει ντέρμπι με τους οπαδούς της άλλης ομάδας. Όταν για παράδειγμα παίζει Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ δεν επιτρέπεται να πάνε εκεί οι οπαδοί μας. Για να αποφύγουμε επεισόδια. Υπάρχει κίνδυνος σε κάθε αγώνα. Μου φαίνεται ότι τα τελευταία έξι χρόνια, τέσσερις τελικοί (χωρίς Κύπελλο) παίχτηκαν χωρίς θεατές, ένας ή δύο λόγω Covid και οι άλλοι επειδή ελήφθησαν αυτά τα μέτρα ασφαλείας.

Δείτε τι έγινε τώρα με αυτόν τον τελικό. Ο τελικός ενός κυπέλλου είναι μια γιορτή του ποδοσφαίρου και μιας χώρας. Το κύπελλο είναι η παλαιότερη διοργάνωση στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Αυτό πρέπει να αντιπροσωπεύει την εικόνα μιας χώρας. Υπήρχαν κάποιες συμπλοκές στα παρασκήνια. Από τη μια υπήρχε μία ομάδα που προσπάθησε να μπλοκάρει τον τελικό, με σκοπό να επιτεθεί στην ομοσπονδία και να ρίξει την ηγεσία της. Ομάδα που υποστηρίζεται από τον Υπουργό Αθλητισμού.

Από την άλλη πλευρά ήταν η ομοσπονδία, η οποία προσπαθούσε να διοργανώσει τον τελικό, είτε στο Βόλο, είτε στην Αθήνα στο Ολυμπιακό στάδιο, στην Κρήτη. Παντού αλλά απορρίφθηκε, με το επιχείρημα ότι υπήρχε πολύ υψηλός κίνδυνος σύγκρουσης και κανείς δεν ανέλαβε την ευθύνη. Γι' αυτό ξεκίνησε η ιδέα να γίνει το ματς στο εξωτερικό. Ζητήθηκε σε Κύπρο, Αγγλία, ακόμα και στην Αυστραλία, ζητήθηκε στη Ρουμανία, στην Αλβανία. Τελικά, ο δήμαρχος Βόλου δέχτηκε ότι ο τελικός θα γίνει στον Βόλο, αλλά χωρίς θεατές».