Επιστροφή στο... μέλλον, ο Ζιντάν είναι υποψήφιος για να αναλάβει ξανά την Ρεάλ

Ζινεντίν Ζιντάν

i

Ζινεντίν Ζιντάν/©Intime

Επιστροφή στο... μέλλον, ο Ζιντάν είναι υποψήφιος για να αναλάβει ξανά την Ρεάλ

Κώστας Τόπας 13:08 - 10.07.2023

Ο Ζινεντίν Ζιντάν βρίσκεται σε... ραντεβού με τρίτη θητεία στην Ρεάλ Μαδρίτης, αν κι εφόσον αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία ο Κάρλο Αντσελότι.

Η Ρεάλ Μαδρίτης εξετάζει το ενδεχόμενο να επαναδιορίσει τον Ζινεντίν Ζιντάν για τρίτη φορά για να ηγηθεί της ομάδας, στο πλαίσιο της προσπάθειάς της να αντικαταστήσει τον Κάρλο Αντσελότι.

Η αγγλική εφημερίδα «Daily Mail» επιβεβαίωσε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία αναζήτησης αντικαταστάτη του Ιταλού τεχνικού, ο οποίος συμφώνησε να γίνει προπονητής της εθνικής Βραζιλίας και θα αναλάβει τη θέση τον επόμενο χρόνο πριν από την έναρξη του Copa America. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ζιντάν είναι ένας από τους προπονητές που τέθηκαν στο μικροσκόπιο από τη διοίκηση, ώστε να αναλάβει τη θέση στην τεχνική ηγεσία.

Ο Γάλλος προπονητής καθοδήγησε την Ρεάλ Μαδρίτης δύο φορές στο παρελθόν, την πρώτη μεταξύ 2016 και 2018, και στη συνέχεια μεταξύ 2019 και 2021, για να κερδίσει πολλούς τίτλους, κυρίως τρεις συνεχόμενα τρόπαια Champions League και δύο τίτλους στο ισπανικό πρωτάθλημα. Το δημοσίευμα ισχυρίστηκε ότι το μόνο πρόβλημα με την επιστροφή του Ζιντάν στη Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να είναι η επιθυμία του να αναλάβει προπονητής της γαλλικής εθνικής ομάδας και ως εκ τούτου η Ρεάλ Μαδρίτης εξετάζει και διάφορες εναλλακτικές.

Η αγγλική εφημερίδα ανέφερε ότι ο προπονητής της Λεβερκούζεν, Τσάμπι Αλόνσο είναι μεταξύ των υποψηφίων, μαζί με το δίδυμο Αλβάρο Αρμπελόα και Ραούλ Γκονζάλες.

Το σίγουρο είναι τώρα η επιθυμία του Ζιντάν είναι να επιστρέψει στο προπονητικό κομμάτι γενικά, όπως είχε δηλώσει πολλές φορές, αλλά έχει απομακρυνθεί εντελώς από την εικόνα μετά την αποχώρησή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης το 2021, παρά τις προσπάθειες πολλών συλλόγων να αποκτήσουν τις υπηρεσίες του, κυρίως η Παρί Σεν Ζερμέν. 

Υπέροχη σκηνή, ο 18χρονος Γκιουλέρ σκούπιζε τα δάκρυα από το πρόσωπο της μητέρας του κατά την παρουσίασή του στην Ρεάλ (vid)
LA LIGA

14:29 - 07.07.2023

Υπέροχη σκηνή, ο 18χρονος Γκιουλέρ σκούπιζε τα δάκρυα από το πρόσωπο της μητέρας του κατά την παρουσίασή του στην Ρεάλ (vid)

Ο 18χρονος, Άρντα Γκιουλέρ εθεάθη να σκουπίζει τα δάκρυά του από το πρόσωπο της μητέρας του κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει μεγάλη βιασύνη από τη Ρεάλ Μαδρίτης για τον διορισμό νέου προπονητή, καθώς ο Αντσελότι πρόκειται να ολοκληρώσει το συμβόλαιό του μέχρι το τέλος της επόμενης σεζόν.