«Έδεσε» (και) τον Βαλβέρδε η Ρεάλ Μαδρίτης

Φεντερίκο Βαλβέρδε

i

Φεντερίκο Βαλβέρδε/ ©Photo by Quality Sport Images/Getty Images

«Έδεσε» (και) τον Βαλβέρδε η Ρεάλ Μαδρίτης

Ελένη Ανδρικοπούλου 14:33 - 12.10.2023 / Ανανεώθηκε: 14:33 - 12.10.2023

Η Ρεάλ Μαδρίτης επέκτεινε το συμβόλαιο του Φεντερίκο Βαλβέρδε, σύμφωνα με τον έγκριτο Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης πριν... πεινάσει μαγειρεύει. Η «Βασίλισσα» δεν επέκτεινε μόνο το συμβόλαιο του Εντουαρντό Καμαβινγκά, αλλά σε ανάλογη κίνηση προχώρησε και με τον Φεντερίκο Βαλβέρδε, σύμφωνα με τον έγκριτο Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο. 

Μπορεί ο Τζουντ Μπέλιγχαμ με τις.... παραστάσεις που δίνει να έχει τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα, αλλά τόσο ο Εντουαρντό Καμαβινγκά όσο κι ο Φεντερίκο Βαλβέρδε συμβάλλουν τα μέγιστα στους «μερένχες» και αποτελούν βασικότατα γρανάζια στα χέρια του Κάρλο Αντσελότι. 

O 25χρονος Ουρουγουανός μέσος, ο οποίος έχει κερδίσει την εκτίμηση της διοίκησης είπε το «ναι» σε deal ως το 2028 και θα έχει κι εκείνος ρήτρα αποδέσμευσης που ανέρχεται στο ένα δισ. ευρώ. Τον Βαλβέρδε προσέγγισαν ομάδες από την Premier League, αλλά αρνήθηκε να συζητήσει οποιαδήποτε προσφορά καθώς ήθελε να παραμείνει στη Ρεάλ. 

«Είναι το όνειρό μου να γίνω κάποια στιγμή αρχηγός της Ρεάλ. Αυτό θα ήταν ένα τρελό συναίσθημα για εμένα, όπως ένιωσα και με την Εθνική Ουρουγουάης. Προσπαθώ πάντα να μαθαίνω πράγματα από τον Μόντριτς, τον Καρβαχάλ και τον Κρόος, είναι οι αρχηγοί μας, οι καθρέφτες της ομάδας. Το να γίνω αρχηγός της Ρεάλ θα ήταν ένα όνειρο», δήλωσε πριν μερικές ημέρες εξάλλου ο Βαλβέρδε. 

Σειρά παίρνει στη συνέχεια ο Βινίσιους Ζούνιορ. Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται το προσεχές διάστημα από τη Ρεάλ Μαδρίτης.