Η ρήτρα που συνδέει τον Τσάμπι Αλόνσο με Λίβερπουλ, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου

Τσάμπι Αλόνσο

i

© PrtScr

Η ρήτρα που συνδέει τον Τσάμπι Αλόνσο με Λίβερπουλ, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου

Δημήτρης Χούπης 15:39 - 11.10.2023

Όπως αναφέρει η BILD στο συμβόλαιο του Τσάμπι Αλόνσο με την Μπάγερ Λεβερκούζεν υπάρχει μία ρήτρα που του επιτρέπει να επιστρέψει σε μία εκ των τριών πρώην ομάδων του, τη Ρεάλ Μαδρίτης, την Μπάγερν Μονάχου και τη Λίβερπουλ.

Ο Τσάμπι Αλόνσο τα τελευταία δύο χρόνια έχει εντυπωσιάσει αρκετό κόσμο με τη δουλειά του στην Μπάγερ Λεβερκούζεν. Την περασμένη σεζόν οι «ασπιρίνες» έφτασαν μέχρι τον ημιτελικό του Europa League, όπου αποκλείστηκαν από τη Ρόμα, ενώ στο πρωτάθλημα τερμάτισαν στην έκτη θέση. Παράλληλα φέτος είναι στην κορυφή της βαθμολογίας της Bundesliga, όντας μάλιστα αήττητη. 

Κάπως έτσι έχει τραβήξει τα βλέμματα αρκετών μεγάλων ομάδων, οι οποίες θέλουν ο παλαίμαχος μέσος να τους αναλάβει. Ήδη στο παρελθόν είχε συνδεθεί με τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τις φήμες να λένε πως θα είναι ο αντικαταστάτης του Κάρλο Αντσελότι λέγεται πως θα βρίσκεται στον πάγκο της Εθνικής Βραζιλίας από τη νέα χρονιά. 

Σύμφωνα λοιπόν με την BILD ο Ισπανός έχει μια ρήτρα στο συμβόλαιό του, στην οποία αναφέρεται πως έχει τη δυνατότητα να αποχωρήσει για μία εκ των Λίβερπουλ, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου. Το συμβόλαιό του με τη Λεβερκούζεν ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2026 και μέχρι στιγμής ο Ισπανός, σε δηλώσεις που είχε κάνει, είχε πει πως είναι χαρούμενος που βρίσκεται στις «ασπιρίνες». 

Η πρώτη δουλειά του Ισπανού ήταν στη Ρεάλ Μαδρίτης, στην ομάδα νέων,  στην οποία έκατσε μόλις έναν χρόνο. Το καλοκαίρι του 2019 αποχώρησε από τη «βασίλισσα», αλλά όχι από την Ισπανία, αφού ανέλαβε τη δεύτερη ομάδα της Σοσιεδάδ και από τον Οκτώβρη του 2022 είναι στη Λεβερκούζεν.