Ινιάκι Γουίλιαμς: «Αν έχεις πολλά χρήματα, όπως εγώ, δεν βλέπουν το χρώμα του δέρματός σου»

Ινιάκι Γουίλιαμς

i

PrtScr

Ινιάκι Γουίλιαμς: «Αν έχεις πολλά χρήματα, όπως εγώ, δεν βλέπουν το χρώμα του δέρματός σου»

Κώστας Τόπας 12:00 - 11.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:00 - 11.10.2023

Σε συνέντευξή του στο «ESPN», ο επιθετικός της Μπιλμπάο, Ινιάκι Γουίλιαμς σχολίασε την αμφιλεγόμενη υπόθεση μεταξύ Βινίσιους και Βαλένθια.

Το «καυτό» θέμα της επίμαχης επίσκεψης της Ρεάλ Μαδρίτης στο γήπεδο της Βαλένθια, που σημαδεύτηκε από την περίπτωση ρατσισμού από οπαδούς προς τον Βραζιλιάνο, Βινίσιους Τζούνιορ, συνεχίζει να είναι άξιο συζητήσεων και διαφορετικών απόψεων στην Ισπανία

Αυτή την Τρίτη (10/10), σε συνέντευξή του στο «ESPN», ο επιθετικός της Μπιλμπάο, Ινiάκι Γουίλιαμς ήταν η πιο πρόσφατη φιγούρα στον κόσμο του ποδοσφαίρου που μίλησε για την υπόθεση, δείχνοντας πως είναι στο πλευρό του παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης. «Θα μου άρεσε αν όλοι οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης είχαν φύγει από το Μεστάγια», αποκάλυψε ο επιθετικός των Βάσκων.

Θύμα παρόμοιου επεισοδίου σε ένα παιχνίδι με την Εσπανιόλ, ο Ινάκι Γουίλιαμς λέει ότι υπάρχει μια προφανής διαφορά μεταξύ των κατηγοριών στην Ισπανία

«Αν έχεις πολλά χρήματα, όπως εγώ, δεν κοιτάζουν το χρώμα του δέρματός σου, αλλά αν είσαι πλανόδιος πωλητής είναι διαφορετικά», είπε, πριν αναφέρει ότι η επιλογή να παίξει για την εθνική ομάδας της Γκάνας ήταν για να αποτίσει φόρο τιμής στον αείμνηστο παππού του: «Ήθελε να παίξω για την Γκάνα, το έκανα και μπόρεσα να τον τιμήσω. Όταν πήγαμε ο αδερφός μου και εγώ αυτό το καλοκαίρι, είδαμε παιδιά ξυπόλητα και είπα του "κοίτα Νίκο, αν δεν ήταν οι γονείς μας, θα μπορούσαμε να είμαστε ένα από αυτά τα παιδιά"».