Οριστική η «βόμβα» Μπέλιγχαμ στη Ρεάλ - Πρόταση... μαμούθ από Σαουδική Αραβία για Μπενζεμά!

Τζουντ Μπέλιγχαμ

i

©Photo by Visionhaus/Getty Images

Οριστική η «βόμβα» Μπέλιγχαμ στη Ρεάλ - Πρόταση... μαμούθ από Σαουδική Αραβία για Μπενζεμά!

Η Ρεάλ Μαδρίτης ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Τζουντ Μπέλιγχαμ, με τις ανακοινώσεις να απομένουν μόνο, ενώ ο Καρίμ Μπενζεμά φέρεται να είναι κοντά στην πόρτα της εξόδου, καθώς έχει στα χέρια του μια ασύλληπτη προσφορά από ομάδα Σαουδικής Αραβίας.

Ένας σούπερ σταρ έρχεται κι ένας τεράστιας παίκτης φεύγει (;)! Αυτή είναι η κατάσταση που επικρατεί στη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία φέρεται να έκλεισε τη μεταγραφή του Τζουντ Μπέλιγχαμ, αλλά παράλληλα βλέπει τον Καρίμ Μπενζεμά να πλησιάζει την πόρτα της εξόδου.

Όπως αναφέρει ο έγκριτος δημοσιογράφος, Ματέο Μορέτο, η μεταγραφή του Άγγλου σούπερ σταρ στη Βασίλισσα από τη Ντόρτμουντ θεωρείται τελειωμένη, με τους «μερένχες» να καταβάλουν τον ποσό των 100 εκατ. ευρώ για να τον κάνουν δικό τους.

Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, ο νεαρός άσος έχει ήδη υπογράψει το συμβόλαιό του με τους Μαδριλένους, το οποίο θα έχει ισχύ έως το 2029 και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση.

Την ίδια ώρα όμως, ισπανικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Καρίμ Μπενζεμά έχει στα χέρια του πρόταση 200 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας και την εξετάζει σοβαρά, καθώς πέρα από το ασύλληπτο ποσό, το οποίο θα είναι περίπου 100 εκατ. ευρώ ετησίως, θα έχει και τα δικαιώματα της εικόνας του, που δεν τα διαθέτει στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Έτσι, φαίνεται πως ο κάτοχος της Χρυσής Μπάλας βρίσκεται μια... ανάσα από την αποχώρηση του από τη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς το συμβόλαιο του με τη Βασίλισσα λήγει και μοιάζει δύσκολο να αρνηθεί την πρόταση... μαμούθ που έχει δεχτεί από τη Σαουδική Αραβία.