«Νοσοκομείο» η Ρεάλ: Εννέα ποδοσφαιριστές της στα «πιτς» λόγω τραυματισμών

Τζουντ Μπέλιγχαμ

i

PrtScr

«Νοσοκομείο» η Ρεάλ: Εννέα ποδοσφαιριστές της στα «πιτς» λόγω τραυματισμών

Κώστας Τόπας 14:09 - 17.11.2023

Πραγματικός πονοκέφαλος για τον Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος βλέπει εννέα ποδοσφαιριστές του να βρίσκονται στα «πιτς» εξαιτίας τραυματισμών.

Η Ρεάλ Μαδρίτης υφίσταται πραγματική μάστιγα τραυματισμών. Αυτή τη στιγμή, ο Κάρλο Αντσελότι δεν μπορεί να υπολογίζει σε εννέα ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στα «πιτς», δηλαδή το 39% της ομάδας του.

Οι Κουρτουά, Μιλιτάο, Τσουαμενί, Άρντα Γκιολέρ, Κέπα, Θεμπάγιος, Καμαβινγκά, Μπέλιγχαμ και Βινίσιους είναι οι τραυματίες που έχει αυτή τη στιγμή η Ρεάλ Μαδρίτης. Χωρίς αμφιβολία, πραγματικό πρόβλημα για τον Κάρλο Αντσελότι.

Η παρηγοριά του Ιταλού τεχνικού είναι ότι όλα δείχνουν ότι οι Μπέλιγχαμ και Θεμπάγιος θα είναι έτοιμοι μετά από τη διακοπή. Οι υπόλοιποι τραυματίες θα χρειαστούν πολύ περισσότερο χρόνο για να επιστρέψουν. Για τον Εντουάρντο Καμαβινγκά επιβεβαιώθηκαν τα χειρότερα για τον καθώς ο νεαρός μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης υπέστη ρήξη του έξω πλάγιου συνδέσμου στο δεξί γόνατο κι έτσι θα αναγκαστεί να επιστρέψει στα γήπεδα από το 2024.

Ο Κουρτουά και ο Μιλιτάο αναμένεται να επιστρέψουν στην τελική ευθεία της σεζόν, αν και η αποθεραπεία του Βραζιλιάνου πάει καλύτερα και θα μπορούσε να εμφανιστεί ξανά πολύ νωρίτερα από το αναμενόμενο. Ο Τσουαμενί, από την πλευρά του, δεν θα επιστρέψει μέχρι τις αρχές του επόμενου έτους.

«Συναγερμός» στη Ρεάλ με τον τραυματισμό του Βινίσιους: «Είναι ο ίδιος με την προηγουμένη φορά» (vids)
WORLD CUP

08:49 - 17.11.2023

«Συναγερμός» στη Ρεάλ με τον τραυματισμό του Βινίσιους: «Είναι ο ίδιος με την προηγουμένη φορά» (vids)

Ο Βινίσιους δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την αναμέτρηση της Βραζιλίας με την Κολομβία μιας και λίγο πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας τραυματίστηκε κι αναγκάστηκε να αποχωρήσει.

Αυτός που δεν έχει ημερομηνία επιστροφής είναι ο Άρντα Γκιούλερ. Τo wonderkid των Μαδριλένων, έχει σταθεί ιδιαίτερα άτυχος μετά την μεταγραφή τους στους «μερένχες». Ο Βινίσιους, από την πλευρά του, περιμένει τα αποτελέσματα από τις ιατρικές εξετάσεις στη Βραζιλία. Ο Βραζιλιάνος αστέρας πιστεύει ότι είναι ο ίδιος μυϊκός τραυματισμός που υπέστη τον περασμένο Αύγουστο και που τον κράτησε εκτός γηπέδων για έναν μήνα.