Βολές πρώην παίκτριας της Ρεάλ Μαδρίτης: «Έμεινα έγκυος και μετά με εγκατέλειψαν»

Μάρτα Κορεντέρα

i

© PrtScr

Βολές πρώην παίκτριας της Ρεάλ Μαδρίτης: «Έμεινα έγκυος και μετά με εγκατέλειψαν»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 13:58 - 23.10.2023 / Ανανεώθηκε: 14:03 - 23.10.2023

Η Μάρτα Κορεντέρα συγκλόνισε με τα λεγόμενά της, λέγοντας χαρακτηριστικά πως την περίοδο που ήταν έγκυος δεν ένιωσε την κατάλληλη στήριξη από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Μάρτα Κορεντέρα υπέγραψε στη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι του 2020 κι έκτοτε αποτέλεσε μία από τις πρωταγωνίστριες στις επιτυχίες του συλλόγου. Το τελευταίο χρονικό διάστημα, το όνομα της Ισπανίδας αθλήτριας βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας μετά τη συγκλονιστική εξομολόγησή της. 

Συγκεκριμένα, η Κορεντέρα παραχώρησε συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης στην «El Periódico» και μεταξύ άλλων στάθηκε στην στήριξη που περίμενε και δεν είχε από τη Ρεάλ Μαδρίτης, την χρονική περίοδο που ήταν έγκυος. 

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Δεν είχα κανένα είδος βοήθειας. Χρειάστηκε να πάρω ιατρική άδεια λόγω μίας δύσκολης εγκυμοσύνης όσο βρισκόμουν στον σύλλογο της Μαδρίτης, καθώς αντιμετώπιζα προβλήματα με συνεχόμενους εμετούς, ναυτίες και ζαλάδες. Επίσης αξίζει να σημειωθεί πως ο τοκετός έγινε με καισαρική τομή. Ειλικρινά δεν είχα καμία βοήθεια από τη Ρεάλ. Δεν με πήραν ποτέ τηλέφωνο για να με ρωτήσουν σε τι κατάσταση βρίσκομαι ή αν χρειαζόμουν κάτι. 

Η Παρί γνωρίζει πλέον πως ο Εμπαπέ θα φύγει το καλοκαίρι
LIGUE 1

11:24 - 22.10.2023

Η Παρί γνωρίζει πλέον πως ο Εμπαπέ θα φύγει το καλοκαίρι

Η Παρί Σεν Ζερμέν γνωρίζει πλέον πως δεν μπορεί να κάνει τίποτα ώστε να πείσει τον Κιλιάν Εμπαπέ να μην αποχωρήσει από τον σύλλογο στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, με την Ρεάλ Μαδρίτης να τρίβει τα χέρια της.

Σταμάτησα να παίζω γιατί προφανώς ο γιατρός μου είπε ότι δεν είχε νόημα να ρισκάρω. Στη συνέχεια όταν όλα πήγαν καλά, τους είπα ότι γεννήθηκε η κόρη μου και τους έστειλα φωτογραφία. Ωστόσο δεν ένιωσα την απόλυτη υποστήριξη που περίμενα. Υπήρξαν άτομα μέσα στην ομάδα που δεν μου ευχήθηκαν. Από εκεί και πέρα ένιωσα απόλυτα εγκαταλελειμμένη. Τη δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκομαι στη Βαρκελώνη σε αναρρωτική άδεια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να με ξεχάσουν ή ότι δεν μπορούν να με βοηθήσουν».