Η Ρεάλ Μαδρίτης καλοβλέπει την περίπτωση του Ρις Τζέιμς ενόψει καλοκαιριού

Ρις Τζέιμς

i

Ρις Τζέιμς/ ©Photo by Clive Rose/ Getty images

Η Ρεάλ Μαδρίτης καλοβλέπει την περίπτωση του Ρις Τζέιμς ενόψει καλοκαιριού

Η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται να γλυκοκοιτάζει τον δεξιό οπισθοφύλακα της Τσέλσι, Ρις Τζέιμς, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.

Ο Ρις Τζέιμς αποτελεί έναν από τους στόχους της Ρεάλ Μαδρίτης για το ερχόμενο καλοκαίρι, με τον Φλορεντίνο Πέρεθ να ψάχνει τις κατάλληλες προσθήκες για να επιστρέψει η ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος την επόμενη σεζόν.

Η πτώση στην απόδοση του Καρβαχάλ το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχει βάλει σε σκέψεις τη διοίκηση της «Βασίλισσας» για ενίσχυση στα άκρα της άμυνας, ενώ οι φήμες για τις μεταγραφικές προσθήκες του καλοκαιριού έχουν ξεκινήσει να... οργιάζουν. Η σημαντική οικονομική χασούρα της Τσέλσι τις τελευταίες δύο σεζόν, έχει αναγκάσει τους ανθρώπους των «μπλε» να σκέφτονται την οποιαδήποτε πώληση, με στόχο να ισορροπήσουν τα έσοδα με τα έξοδα. 

Τη φετινή σεζόν, ο 23χρονος Άγγλος έχει πραγματοποιήσει 18 συμμετοχές με απολογισμό δύο γκολ και δύο ασίστ, ενώ ένας σοβαρός τραυματισμός στα μέσα της σεζόν τον είχε αφήσει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «As», ο Ρις Τζέιμς είναι πολύ πιθανό να δεχτεί πρόταση από τη Ρεάλ Μαδρίτης το ερχόμενο καλοκαίρι και μένει να δούμε ποια θα είναι η εξέλιξη αυτής της πιθανής σπουδαίας μεταγραφής.