Έτοιμο το «μπαμ»: Κλείνει τον Μπέλιγχαμ η Ρεάλ Μαδρίτης!

Τζουντ Μπέλιγχαμ

i

© intime

Έτοιμο το «μπαμ»: Κλείνει τον Μπέλιγχαμ η Ρεάλ Μαδρίτης!

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 16:54 - 03.05.2023 / Ανανεώθηκε: 17:04 - 03.05.2023

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει μπει στις τελικές διαπραγματεύσεις με τον Τζουντ Μπέλιγχαμ για τη μεταγραφή του Άγγλου άσου, όπως μεταφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως είναι ένα βήμα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Τζουντ Μπέλιγχαμ, με τον Άγγλο άσο να έχει μπει στις τελικές διαπραγματεύσεις με τους «μερένγκες», όπως μεταφέρουν τα μέσα της Ισπανίας. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι βγήκε νικήτρια στη μάχη που έδωσε με τη Μάντσεστερ Σίτι και τη Λίβερπουλ για την απόκτηση του 19χρονου σταρ. 

Ο χαφ της Ντόρτμουντ ήταν ο νούμερο ένα στόχος της Ρεάλ Μαδρίτης για το καλοκαίρι κι όπως όλα δείχνουν, η πολυπόθητη μεταγραφή θα έχει αίσιο τέλος. Όπως σημειώνει η εφημερίδα Marca, η συμφωνία ανάμεσα στη Ρεάλ και στη Ντόρτμουντ, αλλά και της «βασίλισσας» με τον Μπέλιγχαμ, κάνει λόγο για συμβόλαιο μέχρι το 2029. Οι Μαδριλένοι έχουν δουλέψει για καιρό στη... σκιά για να φτάσουν σε αυτό το deal.

Με τακτική «Τσουαμενί» η Ρεάλ επιδιώκει να κάνει δικό της τον Μπέλιγχαμ
LA LIGA

15:14 - 27.04.2023

Με τακτική «Τσουαμενί» η Ρεάλ επιδιώκει να κάνει δικό της τον Μπέλιγχαμ

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πρόθυμη να κάνει υπομονή για τον Τζουντ Μπέλιγχαμ, ακολουθώντας το δικό της σχέδιο και στο τέλος να τον εντάξει στο δυναμικό της, με λιγότερα χρήματα από αυτά που απαιτούν οι ιθύνοντες της Ντόρτμουντ.

Σύμφωνα με την Bild, η Ντόρτμουντ έχει αξιώσει τον παίκτη περίπου 140 εκατομμύρια ευρώ, όμως η «βασίλισσα» σκοπεύει να προσφέρει 100 με 120 αρχικά και κάποια παραπάνω με τη μορφή bonus.

Τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Μπορούσια, ο 19χρονος μέσος πραγματοποίησε 40 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 11 γκολ κι επτά ασίστ. Τέλος, να θυμίσουμε πως ο Μπέλιγχαμ αποτέλεσε διακαής πόθος και της Λίβερπουλ, η οποία όμως απέσυρε το ενδιαφέρον της για τρεις λόγους. 

Αρχικά, στην ομάδα του Μέρσεσαϊντ δεν ήταν βέβαιοι εάν ο19χρονος μέσος θα αποχωρήσει από την Ντόρτμουντ αυτό το καλοκαίρι, καθώς θα μπορούσε να μπει στον πειρασμό να παραμείνει εάν του προσφέρουν νέο συμβόλαιο με βελτιωμένες απολαβές. Υπήρξε επίσης ανησυχία ότι ο Μπέλιγχαμ θα μπορούσε να προτιμήσει άλλον σύλλογο και όχι την Λίβερπουλ, ο οποίος θα μπορούσε να βάλει πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη και να πείσει την Ντόρτμουντ για την παραχώρησή του.