Συναγερμός στη Ρεάλ Μαδρίτης: Νοκ-άουτ ο Αλάμπα!

Νταβίντ Αλάμπα

i

©Photo by David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images/Ideal Images

Συναγερμός στη Ρεάλ Μαδρίτης: Νοκ-άουτ ο Αλάμπα!

Sportal newsroom 21:23 - 20.04.2023 / Ανανεώθηκε: 21:23 - 20.04.2023

Ο Νταβίντ Αλάμπα αποχώρησε ως τραυματίας από το παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με την Τσέλσι και θα μείνει στα... πιτς για περίπου δύο εβδομάδες.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ξεπέρασε το εμπόδιο της Τσέλσι με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια με συνολικό σκορ 4-0 και εξασφάλισε την παρουσία της στα ημιτελικά του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσει, όπως και πέρυσι, τη Μάντσεστερ Σίτι.

Στα 35 του ο Μπενζεμά συνεχίζει να σπάει ρεκόρ στο Champions League (vid)
CHAMPIONS LEAGUE

10:15 - 19.04.2023

Στα 35 του ο Μπενζεμά συνεχίζει να σπάει ρεκόρ στο Champions League (vid)

Ο Καρίμ Μπενζεμά έγινε ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης που έπαιξε τα περισσότερα παιχνίδια Champions League στην ιστορία του συλλόγου, στον δεύτερο αγώνα των προημιτελικών με την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Στη ρεβάνς με τους Λονδρέζους στο «Στάμφορντ Μπριτζ» ο Νταβίντ Αλάμπα τραυματίστηκε στο δεξί του πόδι και αποχώρησε στο ημίχρονο του αγώνα. Ο τραυματισμός που αποκόμισε θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου δύο εβδομάδες, με αποτέλεσμα να προκύψει ανησυχία στη Μαδρίτη.

Ωστόσο, στις τάξεις της «Βασίλισσας» υπάρχει αισιοδοξία ότι ο Αυστριακός αμυντικός θα είναι πανέτοιμος τόσο για τον τελικό του Copa Del Rey (6/5) όσο και για τις δύο αναμετρήσεις με τους «πολίτες» για τα ημιτελικά του Champions League.