Συνελήφθησαν παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης - Διέρρευσαν βίντεο με σεξουαλικό περιεχόμενο σε βάρος ανήλικης

Συνελήφθησαν παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης - Διέρρευσαν βίντεο με σεξουαλικό περιεχόμενο σε βάρος ανήλικης

Δημήτρης Χούπης 20:12 - 14.09.2023 / Ανανεώθηκε: 20:47 - 14.09.2023

Τέσσερις παίκτες της Ακαδημίας της Ρεάλ Μαδρίτης συνελήφθησαν στο αθλητικό κέντρο της ομάδας, αφού διέρρευσαν βίντεο, στο οποίο φαίνονται να συνευρίσκονται με κορίτσι κάτω 16 ετών.

Σε «χοντρούς» μπελάδες με το νόμο έχουν μπλέξει τέσσερις  παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το El Confidencial έχουν διαρρεύσει βίντεο, στα οποία φαίνεται ότι οι τέσσερις ποδοσφαιριστές της «βασίλισσας» συνευρίσκονται με μια κοπέλα κάτω των 16 ετών. 

Η μητέρα της ανήλικης ανέφερε το περιστατικό στο Μογκάν, αφού σύμφωνα με την εκδοχή της κόρης της, δεν επέτρεψε να διαρρεύσουν αυτά τα βίντεο. Όπως αναφέρεται από τις έρευνες οι παίκτες της Ρεάλ είχαν το βίντεο αυτό στο WhatsApp. 

Πληροφορίες κοντά στην ομάδα, επιβεβαιώνουν ότι μάλλον οι σχέσεις ήταν συναινετικές, όπως και η βιντεοσκόπηση. Παρόλα αυτά οι παίκτες κατηγορούνται ότι διέρρευσαν τα βίντεο σε τρίτους. Προς το παρόν δεν έχει γίνει καμία δικαστική διαδικασία για τα γεγονότα

Η ανακοίνωση της Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης εξέδωσε ανακοίνωση για την υπόθεση και στην οποία αναφέρεται: «Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοινώνει ότι έμαθε ότι ένας παίκτης της Castilla και τρεις παίκτες της Real Madrid C έδωσαν κατάθεση στην Πολιτική Φρουρά σε σχέση με μια καταγγελία για φερόμενη διάδοση ενός ιδιωτικού βίντεο στο WhatsApp. Όταν ο σύλλογος έχει λεπτομερή γνώση των γεγονότων, θα λάβει τα κατάλληλα μέτρα».

Ο Ντάνι Καρβαχάλ, παράλληλα, φαίνεται ότι μπορεί επίσης να έχει μπλεξίματα με το νόμο μετά τις κατηγορίες για απρεπές σχόλιο σε σερβιτόρα. Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ του 2018 στη Ρωσία, ο Ισπανός μπακ της Ρεάλ ήταν σε ένα μαγαζί με τον Μονρεάλ και τον Ντε Χέα. 

Σε ένα σημείο οι τρεις τους είπαν στον διερμηνέα, να καλέσει μερικές σερβιτόρες για πάρτι. Όταν βρέθηκαν σε μια σουίτα ενός ξενοδοχείου, ο Καρβαχάλ ζήτησε από τον διερμηνέα να κάνει ένα απρεπές σχόλιο σε μία από τις σερβιτόρες. 

Ωστόσο ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης με μία ανάρτησή του στο Twitter έγραψε ότι όλα αυτά είναι ψέματα, ενώ έχει ήδη κινηθεί νομικά. «Όλες οι πληροφορίες που αναφέρθηκαν στον Τύπο αυτές τις μέρες που αναφέρονται σε εμένα είναι εντελώς ψευδείς. Από τη συμμετοχή μου σε πολιτικά κόμματα μέχρι μια σεξουαλική επίθεση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 στη Ρωσία.

Θεωρώ απολύτως λυπηρό και εξαιρετικά λεπτό που τα μέσα ενημέρωσης έχουν το δικαίωμα να γράφουν ατιμώρητα, δίνοντας αξιοπιστία στα λόγια τρίτων, σπιλώνοντας το όνομα και την τιμή μου. Έχω ήδη κινηθεί νομικά», έγραφε η ανάρτηση.