Μπαρτσελόνα και Rolling Stones κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Μπαρτσελόνα και Rolling Stones κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Η Μπαρτσελόνα θα εμφανιστεί στο clasico με τη Ρεάλ Μαδρίτης με φανέλα ροκ… Τη γλώσσα των Rolling Stones!

Ένα ντέρμπι Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης είναι από μόνο του ξεχωριστό. 

Στις 29 Οκτωβρίου, όταν και θα μονομαχήσουν τα δύο ισπανικά μεγαθήρια θα έχει έναν ακόμα λόγο να συζητηθεί. Πέρα από τις κόντρες του Τσάβι με τον Αντσελόνα, του Μπέλινγχαμ με τον Γκάβι ή του Βινίσιους με τον Λεβαντόφσκι.

Το Clasico τον επόμενα μήνα θα έχει και ροκ χαρακτήρα. Στην εμφάνιση των Καταλανών, θα είναι η γλώσσα των Rolling Stones, το ιστορικό σύμβολο της μπάντας του Μικ Τζάγκερ.

Την είδηση μετέδωσε το Footy Headlines, το οποίο εξήγησε πώς η ιδιαίτερη εμφάνιση της Μπαρτσελόνα σ’ εκείνο το ντέρμπι, οφείλεται στην κυκλοφορία του νέου άλμπουμ της μπάντας, η οποία είναι προγραμματισμένη δύο μέρες πριν το παιχνίδι.

Να σημειωθεί ότι χορηγός της Μπαρτσελόνα είναι η εταιρεία Spotify, που ταυτόχρονα προωθεί και το νέο άλμπουμ του θρυλικού συγκροτήματος.

Αυτή, πάντως, δεν θα είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Η Μπαρτσελόνα είχε προωθήσει και το άλμπουμ που κυκλοφόρησε η Ροζαλία, μία γνωστή Ισπανίδα τραγουδίστρια, μέσα από τις φανέλες της στο Clasico στις 19 Μαρτίου και στο γυνακείο ντέρμπι στις 25 του ίδιου μήνα.

Kανσέλο: «Όλα τα είδωλα μου έπαιζαν στη Μπαρτσελόνα - Bρίσκομαι στο club των ονείρων μου»
LA LIGA

17:10 - 12.09.2023

Kανσέλο: «Όλα τα είδωλα μου έπαιζαν στη Μπαρτσελόνα - Bρίσκομαι στο club των ονείρων μου»

O Zoάο Κανσέλο ανήκει πλέον στη Μπαρτσελόνα ως δανεικός από την Μάντσεστερ Σίτι και ανυπομονεί να δείξει την ποιότητα του στην «ομάδα των ονείρων του». Ο Πορτογάλος αμυντικός, μίλησε για όλα στο ισπανικό μέσο «Sport», για πρώτη φορά μετά την μεταγραφή του στην Ισπανία.

Αυτό, λοιπόν, που θα αυξήσει το ενδιαφέρον για τη νέα φανέλα είναι η μοναδικότητα του άλμπουμ των Rolling Stones. Το «Hackney Diamonds» θα κυκλοφορήσει λίγες μέρες πριν το κορυφαίο παιχνίδι της La Liga και θα είναι το πρώτο μετά από 18 χρόνια για το συγκρότημα του Μικ Τζάγκερ.