Kανσέλο: «Όλα τα είδωλα μου έπαιζαν στη Μπαρτσελόνα - Bρίσκομαι στο club των ονείρων μου»

Zοάο Κανσέλο

i

©printscreen

Kανσέλο: «Όλα τα είδωλα μου έπαιζαν στη Μπαρτσελόνα - Bρίσκομαι στο club των ονείρων μου»

O Zoάο Κανσέλο ανήκει πλέον στη Μπαρτσελόνα ως δανεικός από την Μάντσεστερ Σίτι και ανυπομονεί να δείξει την ποιότητα του στην «ομάδα των ονείρων του». Ο Πορτογάλος αμυντικός, μίλησε για όλα στο ισπανικό μέσο «Sport», για πρώτη φορά μετά την μεταγραφή του στην Ισπανία.

Ο Ζοάο Κανσέλο πραγματοποίησε το φετινό καλοκαίρι την μεταγραφή της καριέρας του, αφού κατέληξε στην ομάδα της καρδιάς του. Η Μπαρτσελόνα σύμφωνα με τον ίδιο είναι ο σύλλογος των ονείρων του, στον οποίο πάντα ονειρευόταν να αγωνιστεί. Τελικά τα κατάφερε, αφού οι Ισπανοί τον απέκτησαν ως δανεικό από την Μάντσεστερ Σίτι και ο Πορτογάλος αμυντικός, παραχώρησε τη πρώτη του συνέντευξη μετά τη μεταγραφή του.

Όσα δήλωσε ο Κανσέλο στο ισπανικό μέσο «Sport»:

«Θα κάνω τα πάντα για να «εκραγώ» στη Μπάρτσα. Θα προσπαθήσω να δείξω το ποδόσφαιρό μου, την ποιότητά μου, αλλά πάντα με τη βοήθεια της ομάδας, γιατί το χρειάζομαι και πιστεύω ότι έχουμε πολύ ποιότητα στην ομάδα. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι μια υπέροχη σεζόν». Μίλησε μάλιστα και για τον Τσάβι, θέτοντας τον εαυτό του στην διάθεση του, όποτε και όπου τον χρειαστεί: «Ο προπονητής μου δίνει λίγη ελευθερία και μου αρέσει αυτό. Νιώθω άνετα να παίζω παντού. Θα προσαρμοστώ σε ό,τι μου ζητήσει».

«Θέλω πάντα να παίζω με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και να δείξω στους οπαδούς και στον κόσμο που με πίστεψαν πόσο δύσκολο ήταν να φτάσω εκεί. Θέλω να πετύχω σπουδαία πράγματα με αυτόν τον σύλλογο. Ήταν πάντα ένα ονειρικό κλαμπ για μένα, όλοι οι φίλοι μου το ξέρουν: όλα τα είδωλά μου έπαιζαν για τη Μπάρτσα».

Γκουντογκάν για Εθνική Γερμανίας: «Η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι μείγμα θλίψης και αποτυχίας - Απογοήτευσα τον Φλικ»
EURO

09:56 - 12.09.2023

Γκουντογκάν για Εθνική Γερμανίας: «Η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι μείγμα θλίψης και αποτυχίας - Απογοήτευσα τον Φλικ»

Ο Ιλκάι Γκουντογκάν μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στα αποδυτήρια της Εθνικής Γερμανίας, μετά την ήττα από την Ιαπωνία και την αποχώρηση του Χάνσι Φλικ.

Για την πορεία στην Ευρώπη, ο Κανσέλο δήλωσε το εξής: «Είναι αλήθεια ότι τα τελευταία χρόνια η Μπάρτσα δεν τα πήγε καλά στην Ευρώπη, αλλά είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος. Θα προσπαθήσουμε να επαναφέρουμε την Μπάρτσα στο επίπεδο που έδειχνε πάντα στο Champions League. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν ομάδες που είναι πιο φαβορί από εμάς, αλλά έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα. Η ομάδα είναι νεανική αλλά έχει πολύ ποιότητα»