Μπήκε σε μπελάδες με την Πολωνική Ομοσπονδία ο Λεβαντόφσκι λόγω ενός δείπνου

Λεβαντόφσκι

i

© PrtScr

Μπήκε σε μπελάδες με την Πολωνική Ομοσπονδία ο Λεβαντόφσκι λόγω ενός δείπνου

Δημήτρης Χούπης 13:21 - 10.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:27 - 10.09.2023

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έχει μπει σε μπελάδες με την Πολωνική Ομοσπονδία, αφού όπως αναφέρουν Μέσα της χώρας, ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα χρωστάει λεφτά.

Σε μπελάδες έχει μπει ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα σύμφωνα με τα Μέσα της πατρίδας του έχει μπει σε μπελάδες με την Πολωνική Ομοσπονδία λόγω ενός δείπνου. Ο 35χρονος σε μια συνέντευξή του στην Eleven Sport, είχε επιτεθεί στην ομοσπονδία, λέγοντας: «Σε κάποιες θέσεις πρέπει να απαιτείς τάξη και να ξέρεις πώς να συμπεριφέρεσαι». 

Παρόλο που ο Λεβαντόφσκι με τον πρόεδρο της PZPN για το θέμα αυτό, η κατάσταση μεταξύ τους δεν φαίνεται ότι έχει βελτιωθεί. Αυτό το Σάββατο (9/9) μάλιστα, η πολωνική εφημερίδα Meczyki υποστήριξε ότι ο 35χρονος χρωστάει χρήματα στην ομοσπονδία της πατρίδας του

Πιο αναλυτικά κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ του Κατάρ, ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα είχε δειπνήσει με την ομάδα στο εστιατόριο του Τούρκου σεφ Σαλτ Μπάε. Αρχικά τα έξοδα ήταν να πληρώσει ο ίδιος, ωστόσο φαίνεται ότι τελικά τα χρέωσε στον λογαριασμό της ομοσπονδίας. 

Από την άλλη οι άνθρωποι του Πολωνού έχουν αρνηθεί αυτές τις κατηγορίες, λέγοντας ότι η PZPN είχε την ευθύνη για τη διάδοση της φήμες, προκειμένου να βλάψει την εικόνα του σταρ. 

Είπε «όχι» στα πετροδόλαρα ο Πολωνός 

Το καλοκαίρι που πολλοί αστέρες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου έχουν μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αποφάσισε να «ρίξει» άκυρο. Συγκεκριμένα ο Πολωνός δέχτηκε πρόταση από ομάδα της Μέσης Ανατολής, ωστόσο ο ίδιος θέλησε να μείνει στο κορυφαίο επίπεδο για να παίζει στο Champions League