Απίστευτη δήλωση από τον πρόεδρο της La Liga: Μεγαλύτερο θέμα από την 11η Σεπτεμβρίου το φιλί του Ρουμπιάλες

Χαβιέ Τέμπας

i

©prtscr

Απίστευτη δήλωση από τον πρόεδρο της La Liga: Μεγαλύτερο θέμα από την 11η Σεπτεμβρίου το φιλί του Ρουμπιάλες

Ορέστης Καδδάς 23:53 - 11.09.2023

Ο Χαβιέ Τέμπας έκανε μια αδιανόητη δήλωση υποστηρίζοντας πως το φιλί του Ρουμπιάλες στην Ερμόσο είναι μεγαλύτερο ζήτημα από την 11η Σεπτεμβρίου, κάνοντας αυτό το σχόλιο μάλιστα στην επέτειο των 22 χρόνων από την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους.

Ο Χαβιέ Τέμπας, πρόεδρος της La Liga, για μια ακόμη φορά προκαλεί με τις δηλώσεις και τις πράξεις του.

Ο Χαβιέ Τέμπας φαίνεται να θέλει να πάρει τα φώτα πάνω από τον Λουίς Ρουμπιάλες. Μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί το σχόλιο που έκανε, συγκρίνοντας την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους με το μη συναινετικό φιλί του Λουίς Ρουμπιάλες στη Τζένι Ερμόσο, κατά τη διάρκεια της απονομής του κυπέλλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών. Μάλιστα όχι απλά τα συνέκρινε, αλλά αποφάσισε ότι το εν λόγω φιλί είναι αποτελεί πιο σημαντικό ζήτημα από την επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου.

O πρόεδρος του ισπανικού πρωταθλήματος έχει απασχολήσει πολλές φορές τα μέσα κοινωνικής ενημέρωσης, συνήθως για τους λάθους λόγους. Μια τα σχόλια του που ουσιαστικά κατηγόρησε τον Βινίσιους για τις ρατσιστικές επιθέσεις που έχει δεχτεί σε πολλά γήπεδα της La Liga. Μια η υπόθεση Νεγκρέιρα, στην οποία ο 61χρόνος σύμφωνα με δημοσιεύματα φαίνεται να παρείχε ψευδείς πληροφορίες για να βλάψει τη Μπαρτσελόνα.

Ο Ρουμπιάλες ανακοίνωσε την παραίτησή του στην εκπομπή του Πιρς Μόργκαν και ο Τέμπας σε συνέντευξη τύπου σύμφωνα με τη «Mundo Deportivo» ζητήθηκε να σχολιάσει αυτή την απόφαση, με τον ίδιο πάντως να προτιμάει να μην κάνει κάποιο σχόλιο λέγοντας: «Δεν θα πω κάτι γιατί θέλω να ακούσω τη συνέντευξη που έδωσε για δύο ώρες». Και συνέχισε κάνοντας την απίστευτη αυτή δήλωση: «Η επικοινωνιακή ζημιά που έχει γίνει στο ισπανικό ποδόσφαιρο είναι τρομερή. Είναι η μεγαλύτερη ιστορία στην εποχή των ψηφιακών μέσων. Μεγαλύτερη και από την 11η Σεπτεμβρίου».