Θεέ μου τι είδαμε πάλι: Η Ρεάλ νίκησε 5-3 την Ατλέτικο και προκρίθηκε στον τελικό!
i

©Photo by Yasser Bakhsh/Getty Images

Θεέ μου τι είδαμε πάλι: Η Ρεάλ νίκησε 5-3 την Ατλέτικο και προκρίθηκε στον τελικό!

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:44 - 10.01.2024 / Ανανεώθηκε: 00:06 - 11.01.2024

Σε ένα τρομερό παιχνίδι με οχτώ γκολ η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε της Ατλέτικο Μαδρίτης με 5-3 και πέρασε στον τελικό του Super Cup Ισπανίας.

Σε ένα τρομερό παιχνίδι με οχτώ γκολ η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε της Ατλέτικο Μαδρίτης με 5-3 και προκρίθηκε στον τελικό του Super Cup Ισπανίας. 

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα μόλις στο 7ο λεπτό. Ο Αντουάν Γκριεζμάν εκτέλεσε το κόρνερ, ο Ερμόσο έκανε τη κεφαλιά μέσα από τη περιοχή και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 της Ατλέτικο

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι είχε απάντηση στο τέρμα του Ισπανού αμυντικού. Στο 20ο λεπτό ο Αντόνιο Ρούντιγκερ εκμεταλλεύτηκε την όμορφη εκτέλεση κόρνερ του Λούκα Μόντριτς και με ωραία κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια για τους «μερένγκες». 

Η Ρεάλ συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό και στο 29ο λεπτό ο Μεντί με εντυπωσιακό τελείωμα από τη περιοχή έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του για πρώτη φορά στο παιχνίδι. 

Ωστόσο η χαρά στο στρατόπεδο της «βασίλισσας» δεν κράτησε για πολύ, καθώς ο Γκριεζμάν με καταπληκτικό σουτ έκανε το 2-2. Κάπως έτσι ο Γάλλος ποδοσφαιριστής έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Ατλέτικο

Αυτό ήταν το υπ' αριθμόν 174 τέρμα του με τη φανέλα των «ροχιμπλάνκος», αφήνοντας πίσω του τον θρυλικό Λουίς Αραγονές. Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι στο 2-2. 

Τα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου ήταν αρκετά ισορροπημένα, με τις δύο ομάδες να μην κάνουν καμία αξιόλογη φάση. Στο 54ο λεπτό η Ατλέτικο είχε καλή ευκαιρία με τον Σάμουελ Λίνο, όμως το σουτ που έκανε από το όριο της περιοχής πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Κέπα. 

Η viral εικόνα των ποδιών του Έντρικ: Ο Βραζιλιάνος αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένα φυσικό θαύμα
REST OF THE WORLD

10:40 - 10.01.2024

Η viral εικόνα των ποδιών του Έντρικ: Ο Βραζιλιάνος αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένα φυσικό θαύμα

Είναι μόλις 17 ετών. Αλλά το «wonderkid» της Βραζιλίας για τον οποίο η Ρεάλ Μαδρίτης έβγαλε περισσότερα από 35 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει από την Παλμέιρας, μοιράστηκε μια φωτογραφία με την καταπληκτική σωματική διάπλαση που δεν πέρασε απαρατήρητη στα κοινωνικά δίκτυα.

Οι παίκτες του Τσόλο Σιμεόνε πέτυχαν αυτό που ήθελαν στο 78ο λεπτό με το αυτογκόλ του Ρούντιγκερ. Μετά από κακή συνεννόηση μεταξύ του Γερμανού αμυντικού και του Κέπα, ο πρώτος έστειλε καταλάθος τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 3-2 των φιλοξενούμενων. Εφτά λεπτά μετά, η Ρεάλ έφερε το ματς σε απόλυτη ισορροπία με το δυνατό σουτ του Ντάνι Καρβαχάλ

Ωστόσο στον αγώνα υπήρχε κι άλλο γκολ. Στο 116' ο Στέφαν Σάβιτς στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε την μπάλα καταλάθος στα δίχτυα της ομάδας του. Στο 120+3' ο Μπραχίμ Ντίαζ διαμόρφωσε το τελικό 5-3.