Ετοιμάζει τεράστια μεταγραφή με Ντέιβις η Ρεάλ Μαδρίτης

Αλφόνσο Ντέιβις

i

©Photo by Marvin Ibo Guengoer - GES Sportfoto/Getty Images

Ετοιμάζει τεράστια μεταγραφή με Ντέιβις η Ρεάλ Μαδρίτης

Δημήτρης Χούπης 22:30 - 09.01.2024

Όπως αναφέρει δημοσίευμα από το BBC η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να πυροδοτήσει «βόμβα» με την απόκτηση του Αλφόνσο Ντέιβις τη νέα σεζόν.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να δυναμώσει ακόμα περισσότερο το ρόστερ της. Η ομάδα της Μαδρίτης σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC έχει βάλει στη λίστα της τον Αλφόνσο Ντέιβις της Μπάγερν Μονάχου, έχοντας ως στόχο να τον αποκτήσει το ερχόμενο καλοκαίρι. 

Το συμβόλαιο του Καναδού με τους Βαυαρούς λήγει το καλοκαίρι του 2025. Στόχος του Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος ανανέωσε με τη «βασίλισσα», είναι να κάνει rebuild στο ρόστερ της ομάδας, με τον μπακ της Μπάγερν να θεωρείται ο κατάλληλος παίκτης για το αριστερό άκρο της άμυνας της Ρεάλ σύμφωνα με τον Ιταλό τεχνικό. 

Ο 23χρονος διεθνής ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από τους Βανκούβερ Ουάιτκαπς από τους οποίους πήρε μεταγραφή για τη γερμανική ομάδα. Με τους Βαυαρούς μετράει 176 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, κατακτώντας 13 τίτλους, πέντε εκ των οποίων είναι πρωταθλήματα και ένα Champions League

Μάλιστα τον περασμένο Δεκέμβρη έκανε και το ντεμπούτο του σε Παγκόσμιο Κύπελλο με τον Καναδά, στο οποίο είχε και ένα γκολ. 

Η Ρεάλ θα βγάλει στο «σφυρί» τον Βινίσιους για να ισορροπήσει τα οικονομικά της για την μεταγραφή του Εμπαπέ

Τελευταίες φήμες από την Ισπανία υποστηρίζουν ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να βγάλει στο «σφυρί» τον Βινίσιους προκειμένου να ισορροπήσουν τα οικονομικά για τη μεταγραφή του Εμπαπέ. Ο Γάλλος επιθετικός βρίσκεται στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του με την Παρί Σεν Ζερμέν και κάπως έτσι μπορεί να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει. 

Συμφωνία με Ρεάλ, μεταγραφή στην Premier League για Λίβερπουλ ή παραμονή στην Παρί; - Τι συμβαίνει με το μέλλον του Εμπαπέ
LIGUE 1

10:44 - 08.01.2024

Συμφωνία με Ρεάλ, μεταγραφή στην Premier League για Λίβερπουλ ή παραμονή στην Παρί; - Τι συμβαίνει με το μέλλον του Εμπαπέ

Τις τελευταίες ώρες, αρκετοί αντιφατικοί απόηχοι έχουν ανθίσει για το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος θα βρεθεί στο τέλος του συμβολαίου του με την Παρί το επόμενο καλοκαίρι. Άλλοι ανακοινώνουν συμφωνία με τη Ρεάλ, άλλοι το αντίθετο ενώ οι ιθύνοντες του Παρισιού είναι μάλλον σίγουροι για το θέμα.

Το ισπανικό δημοσίευμα υποστηρίζει πως στο ρόστερ της Ρεάλ δεν χωράει ο Βινίσιους και ο Εμπαπέ μαζί και κάπως έτσι η «βασίλισσα» θέλει να πωλήσει τον Βραζιλιάνο, προκειμένου να ισορροπήσει το ποσό της μεταγραφής του Γάλλου σταρ.