Βαλβέρδε: «Δεν θα πάω στη Σαουδική Αραβία, δεν θ' αλλάξουν τη ζωή μου 30 εκατομμύρια»

Φεντερίκο Βαλβέρδε

i

©printscreen

Βαλβέρδε: «Δεν θα πάω στη Σαουδική Αραβία, δεν θ' αλλάξουν τη ζωή μου 30 εκατομμύρια»

Στέλιος Βαρδάκης • 18:55 - 10.01.2024

Ο Φεντερίκο Βαλβέρδε με δηλώσεις εξέφρασε την αντίθεσή του στην πιθανότητα να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία, με τον άσο της Ρεάλ Μαδρίτης να τονίζει ότι τα πολλά χρήματα δεν μπορούν να αλλάξουν τη ζωή του.

Η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει την «συμπολίτισσα» Ατλέτικο Μαδρίτης για τη φάση των ημιτελικών του Σούπερ Καπ Ισπανίας. Η εν λόγο διοργάνωση θα λάβει χώρα στη Σαουδική Αραβία για 4η φορά μάλιστα, τα τελευταία 5 χρόνια.

Ο Φεντερίκο Βαλβέρδε με δηλώσεις του κλήθηκε να σχολιάσει το ενδεχόμενο μετακίνησής του στην Μέση Ανατολή στο μέλλον. Ο Ουρουγουανός άσος όμως, δεν φάνηκε ιδιαίτερα «ψημένος» τονίζοντας ότι δεν πρόκειται να του αλλάξουν τη ζωή τα παραπάνω χρήματα και ότι είναι ευτυχισμένος στη Μαδρίτη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαλβέρδε:

«Είναι πραγματικά αδύνατο για μένα να μετακομίσω στη Σαουδική Αραβία αυτή την περίοδο. Καμία πιθανότητα. 10, 20 ή 30 εκατομμύρια δεν θα αλλάξουν τη ζωή μου. Είμαι στη Ρεάλ Μαδρίτης, τον καλύτερο σύλλογο στον κόσμο. Λατρεύω τη ζωή μου στη Μαδρίτη, το ίδιο και η οικογένειά μου και αυτό είναι όλο».

Ο Βαλβέρδε τη φετινή σεζόν στη Ρεάλ έχει καταγράψει συνολικά 26 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις ενώ έχει σημειώσει μόλις 1 γκολ και 3 ασίστ.