Πρωταθλήτρια χειμώνα με Ρίντιγκερ η Ρεάλ Μαδρίτης!
i

Photo by Alvaro Medranda/Quality Sport Images/Getty Images

Πρωταθλήτρια χειμώνα με Ρίντιγκερ η Ρεάλ Μαδρίτης!

Sportal newsroom 22:17 - 03.01.2024 / Ανανεώθηκε: 22:34 - 03.01.2024

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε της Μαγιόρκα με 1-0 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» χάρη σε γκολ του Ρίντιγκερ και πήρε τον άτυπο τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα στη La Liga.

Δεν ήταν εύκολο έργο της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη μαχητική Μαγιόρκα, αλλά τελικά με ήρωα τον Ρίντιγκερ πανηγύρισε τη νίκη με 1-0 και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της La Liga.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι μπορεί να ήταν κυρίαρχη, όμως δεν κατάφερε να αξιοποιήσει κάποια από τις ευκαιρίες που δημιούργησε, ενώ οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις, αλλά χωρίς επιτυχία. Κάπως έτσι, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα χωρίς σκορ.

Στην επανάληψη η Μαγιόρκα κρατούσε και κυκλοφορούσε περισσότερο την μπάλα, δίχως να έχει κάποια σπουδαία τελική. Η «Βασίλισσα» τελικά βρήκε τη λύση, με τον Ρίντιγκερ στο 78' να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μόντριτς και να διαμορφώνει το τελικό 1-0.

Την ίδια ώρα η Θέλτα με γκολ στις καθυστερήσεις επικράτησε της Μπέτις με 2-1. Μόλις στο 6ο λεπτό ο Ρουϊμπάλ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, ενώ έπειτα από 10 λεπτά ο Άσπας έκανε το 1-1. Στο 90+6' ο Σβέντμπεργκ «χτύπησε» και έγραψε το τελικό 2-1.

Το εν λόγω είχε και αρκετό...άρωμα Ελλάδας, καθώς ο Τάσος Δουβίκας μπήκε ως αλλαγή στο 89’ για τους γηπεδούχους, ενώ ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έπαιξε για πρώτη φορά βασικός στη La Liga και κιτρινίστηκε στο 90+1'.

Η 19Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ LA LIGA

Η 20Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ LA LIGA

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LA LIGA