Οι ενδεκάδες στο Ρεάλ Μαδρίτης-Μάντσεστερ Σίτι

Οι ενδεκάδες στο Ρεάλ Μαδρίτης-Μάντσεστερ Σίτι

Άγγελος Φραγκισκάτος 20:56 - 09.04.2024 / Ανανεώθηκε: 20:59 - 09.04.2024

Δείτε τις επιλογές των Κάρλο Αντσελότι και Πεπ Γκουαρντιόλα για την αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται το βράδυ της Τρίτης (9/4, 22:00) τη Μάντσεστερ Σίτι στο κατάμεστο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», για τα προημιτελικά του Champions League.

Η «Βασίλισσα» κι οι «πολίτες» συναντιούνται σε νοκ άουτ φάση για τρίτη διαδοχική σεζόν, καθώς τις δύο προηγούμενες είχαν τεθεί αντιμέτωπες στα ημιτελικά, παίρνοντας από μια πρόκριση και φτάνοντας ως την κατάκτηση του τίτλου.

Η Ρεάλ Μαδρίτης διατηρεί αήττητο 13 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις (9 νίκες), με την τελευταία της ήττα να χρονολογείται στα μέσα του Γενάρη από την Ατλέτικο.

Από την άλλη, οι «πολίτες» που στοχεύουν στη back to back κατάκτηση της κούπας με τα μεγάλα αυτιά αγνοούν την ήττα μέσα στο 2024, μετρώντας 25 ματς χωρίς ήττα σε όλες τις διοργανώσεις (21 νίκες).

«Δεν μπορούμε να έρθουμε εδώ μόνο και μόνο για να ελέγξουμε το ματς, θα πρέπει να πληγώσουμε τη Ρεάλ, να τους τιμωρήσουμε, να βάλουμε γκολ. Δεν είναι ποτέ εύκολο να αποκλείσεις τη Ρεάλ για δύο σερί χρονιές. Δε φτάνει στη Μάντσεστερ Σίτι να κατακτήσει μόνο μία φορά το Champions League.

Η Ρεάλ έπαιξε άσχημα πέρυσι στο δεύτερο μεταξύ μας παιχνίδι; Σε αυτές τις ομάδες φαίνεται πως όταν χάνουν είναι επειδή παίζουν άσχημα. Δεν είναι όμως αυτό το θέμα. Ήμασταν καλύτεροι και κάναμε αρκετά πράγματα καλά», δήλωσε ο Πεπ Γκουαρδιόλα στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αποψινού ματς.

Λίγη ώρα πριν τη σέντρα, οι επιλογές του Κάρλο Αντσελότι και του Πεπ Γκουαρντιόλα έγιναν γνωστές για την σπουδαία αναμέτρηση.

Η ενδεκάδα της Ρεάλ Μαδρίτης: Λουνίν, Καρβαχάλ, Τσουαμενί, Ρίντιγκερ, Μεντί, Καμαβινγκά, Βαλβέρδε, Κρόος, Μπέλιγχαμ, Ροντρίγκο, Βινίσιους.

Η ενδεκάδα της Μάντσεστερ Σίτι: Ορτέγκα, Ντίας, Στόουνς, Ακάντζι, Γκβάρντιολ, Ρόδρι, Κόβατσιτς, Σίλβα, Φόντεν, Γκρίλις, Χάλαντ.