Ο Αγκουέρο έχει στοιχηματίσει 10.000 ευρώ στο Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι — Τι έχει παίξει

Σέρχιο Αγουέρο

i

© PrtScr

Ο Αγκουέρο έχει στοιχηματίσει 10.000 ευρώ στο Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι — Τι έχει παίξει

Sportal newsroom 19:12 - 09.04.2024 / Ανανεώθηκε: 00:39 - 14.05.2024

Ο Κουν Αγκουέρο έχει ποντάρει 10 χιλιάδες ευρώ στην αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Μάντσεστερ Σίτι για τα προημιτελικά του Champions League.

Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» το βράδυ της Τρίτης (09/04, 22:00) για το πρώτο παιχνίδι στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Champions League και οι περισσότεροι περιμένουν πως θα γίνει ένα φοβερό ματς, μιας και οι δύο ομάδες είναι πολύ ψηλά στη λίστα με τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Την ίδια άποψη έχει και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των «πολιτών», Κουν Αγκουέρο, ο οποίος πιστεύει ότι στη Μαδρίτη θα μπουν αρκετά γκολ. Μάλιστα, ο Αργεντινός δημοσίευσε την πρόβλεψη του στα social media και αποκάλυψε ότι στοιχημάτισε 10.000 ευρώ ότι θα μπουν περισσότερα από τρία γκολ στον αγώνα.

«Ένα παιχνίδι σαν το σημερινή αξίζει πολλά γκολ», έγραψε χαρακτηριστικά ο Αγκουέρο ως λεζάντα στη φωτογραφία που μοιράστηκε με τους followers του και που δείχνει το ποντάρισμα του. Αν πράγματι μπουν περισσότερα από δύο γκολ, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής θα βάλει στις τσέπες του 18.900 ευρώ.

Οριστικό: Με κλειστή οροφή το Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι! Ο λόγος του αιτήματος των Μαδριλένων

Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε τελικά την άδεια για να κλείσει την στέγη του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για την αποψινή αναμέτρηση (9/4, 22:00) με την Μάντσεστερ Σίτι, στον πρώτο αγώνα των προημιτελικών του Champions League.

Θυμίζουμε πως η Ρεάλ είχε ζητήσει από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία να προβεί στην κίνηση αυτή, προκειμένου να καταφέρει να δημιουργήσει μία καυτή ατμόσφαιρα στην έδρα της.

Η ομάδα με επικεφαλής τον Κάρλο Αντσελότι δεν έχει χάσει ακόμη παιχνίδι μπροστά στο κοινό της. Και γνωρίζει ότι ένα μεγάλο μέρος των πιθανοτήτων του να κερδίσει τη Μάντσεστερ Σίτι στα προημιτελικά του Champions League εξαρτώνται από το να πετύχει ένα καλό αποτέλεσμα στον πρώτο αγώνα που θα παιχτεί στο «σπίτι» της.

Μερικοί ποδοσφαιριστές καλούσαν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας να φορέσουν λευκά οι 81.000 οπαδοί που αναμένονται στο γήπεδο της Ρεάλ, για να δημιουργήσουν ένα οπτικό περιβάλλον που θα εκφοβίζει τους ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ.