«Βόμβα»: Άρχισε συζητήσεις με τον Χάαλαντ η Ρεάλ Μαδρίτης

Έρλινγκ Χάαλαντ

i

©Photo by Ryan Pierse/Getty Images/Ideal Images

«Βόμβα»: Άρχισε συζητήσεις με τον Χάαλαντ η Ρεάλ Μαδρίτης

Πάνος Κορομηλάς 14:34 - 18.01.2024 / Ανανεώθηκε: 14:39 - 18.01.2024

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, η Ρεάλ Μαδρίτης ξεκίνησε συζητήσεις με το κοντινό περιβάλλον του Έρλινγκ Χάαλαντ, με σκοπό να τον πείσει να μετακομίσει στη Μαδρίτη.

Η υπόθεση της απόκτησης του Κιλιάν Εμπαπέ παραμένει στάσιμη και η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως στρέφει την προσοχή της στον Έρλινγκ Χάαλαντ

Ο Νορβηγός φορ, δεσμεύεται με συμβόλαιο στη Μάντσεστερ Σίτι έως το 2027, όμως αυτό φαίνεται πως δεν πτόησε τους «μερέγχες», οι οποίοι σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα ξεκίνησαν ήδη την προσπάθεια προσέγγισης του. 

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Cadena SER, η «βασίλισσα» βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο συζητήσεων με το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, θέλοντας να στρώσει το έδαφος από τώρα για την απόκτησή του. Οι συνομιλίες δεν έχουν στόχο την άμεση ένταξη του Χάαλαντ μέσα στον Ιανουάριο, αλλά περισσότερο τη δημιουργία των συνθηκών ώστε να γίνει κάποια κίνηση μελλοντικά. 

Οι άνθρωποι της Ρεάλ θέλουν να αποφύγουν την πληρωμή της ρήτρας των 200 εκατομμυρίων ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιο του 23χρονου επιθετικού με την Μάντσεστερ Σίτι και να κινηθούν για την απόκτησή του με διαφορετικούς όρους. Για τον λόγο αυτό, αποφεύγουν την άμεση συζήτηση με τους «πολίτες» ή τον ποδοσφαιριστή και προσπαθούν να τον πείσουν μέσω των κοντινών του ανθρώπων. 

Η τακτική αυτή εφαρμόστηκε το περασμένο καλοκαίρι για την απόκτηση του Τζουντ Μπέλιγχαμ από την Ντόρτμουντ. Οι Μαδριλένοι είχαν για καιρό στο στόχαστρο τον Άγγλο χαφ, πριν κινηθούν επίσημα για την απόκτησή του. 

Συνταγή που κερδίζει δεν αλλάζει λοιπόν και στη Μαδρίτη ελπίζουν να έχει αίσιο τέλος η υπόθεση του Χάαλαντ, όπως ακριβώς συνέβη στην περίπτωση του Μπέλιγχαμ