To Transfermarkt... βλέπει Ρέαμπτσιουκ στην Μπολόνια (pic)
i

Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ / © Intime

To Transfermarkt... βλέπει Ρέαμπτσιουκ στην Μπολόνια (pic)

Sportal newsroom 17:50 - 27.01.2023 / Ανανεώθηκε: 19:41 - 27.01.2023

Το Transfermarkt υποστηρίζει πως οι πιθανότητες για μεταγραφή του Ρέαμπτσιουκ, από τον Ολυμπιακό στην Μπολόνια, είναι αρκετά μεγάλες.

Το όνομα του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ συνεχίζει να παίζει δυνατά στα ρεπορτάζ αρκετών ομάδων, με κυριότερη περίπτωση εκείνη της ιταλικής Μπολόνια. Ο σύλλογος από τη γειτονική χώρα «παίζει δυνατά» στο παιχνίδι της απόκτησης του, εντούτοις υπάρχει ακόμα δρόμος μέχρι - και αν - ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Η Μπολόνια επιμένει για Ρέαμπτσιουκ και ο Ολυμπιακός για υποχρεωτική ρήτρα αγοράς σύμφωνα με τους Ιταλούς
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:51 - 21.01.2023

Η Μπολόνια επιμένει για Ρέαμπτσιουκ και ο Ολυμπιακός για υποχρεωτική ρήτρα αγοράς σύμφωνα με τους Ιταλούς

Η Μπολόνια δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια για την απόκτηση του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, με τη μορφή δανεισμού, ωστόσο ο Ολυμπιακός δεν το συζητά δίχως να μπει υποχρεωτική οψιόν για το καλοκαίρι. Στη λίστα της ιταλικής ομάδας και ο Κυριακόπουλος.

Το Transfermakt παρακολουθεί την φημολογία γύρω από τον Μολδαβό και μέσα από αυτή παρουσιάζει τις πιθανότητες που έχει να βρεθεί ο ίδιος στον σύλλογο της Serie A. Σύμφωνα με την νεότερη ενημέρωση της γνωστής ιστοσελίδας, ο 25χρονος αμυντικός αυτή τη στιγμή συγκεντρώνει ποσοστό μετακίνησης 65%, την ώρα που μέχρι πριν λίγες μέρες είχε φτάσει και στο 78%.

Ο Ρέαμπτσιουκ δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που είχε και τέθηκε εκτός μάχης κόντρα στον Άρη, ωστόσο αυτό ενίσχυσε τα σενάρια περί μεταγραφή στην Ιταλία.