Μετά τη Ρέξαμ, ο Ρέινολντς ετοιμάζεται να δαπανήσει 795 εκατ. ευρώ για να αγοράσει κι άλλη ομάδα

Ράιαν Ρέινολντς

i

Ρέινολντς / ©Instagram

Μετά τη Ρέξαμ, ο Ρέινολντς ετοιμάζεται να δαπανήσει 795 εκατ. ευρώ για να αγοράσει κι άλλη ομάδα

Κώστας Τόπας 14:33 - 29.04.2023

Ο συνιδιοκτήτης της Ρέξαμ, Ράιαν Ρέινολντς, φαίνεται πως ναι έτοιμος να εξαγοράσει μια ακόμη αθλητική ομάδα, αφού θα γιορτάσει πρώτα την άνοδο στη Nations League.

Η ποδοσφαιρική ομάδα που ανήκει στον Ρέινολντς και τον συνάδελφο του τηλεοπτικού σταρ, Ρομπ ΜακΕλχένι κέρδισε πρόσφατα την άνοδο στη League Two και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Ωστόσο, αφού γεύτηκε την χαρά στην Αγγλία, ο γεννημένος στον Καναδά Ρέινολντς φέρεται να ετοιμάζεται να επενδύσει περισσότερα χρήματα σε άλλη ομάδα, αυτή τη φορά στον πάγο.

ΜακΈλχενι και Ράιαν Ρέινολντς «ψήνουν» τον Μπέιλ να επιστρέψει στη δράση με τη φανέλα της Ρέξαμ! (vid)
PREMIER LEAGUE

21:15 - 25.04.2023

ΜακΈλχενι και Ράιαν Ρέινολντς «ψήνουν» τον Μπέιλ να επιστρέψει στη δράση με τη φανέλα της Ρέξαμ! (vid)

Η Ρέξαμ του Ράιν Ρέινολντς και του Ρομπ ΜάκΕλχενι εξασφάλισε την επιστροφή της στην τέταρτη κατηγορία της Αγγλίας και οι δύο ισχυροί άνδρες του συλλόγου θέλουν να κάνουν το μεγάλο «μπαμ» με Γκάρεθ Μπέιλ.

Ο 46χρονος και ο συνιδιοκτήτης σύντροφός του του ουαλικού συλλόγου διέθεσαν περίπου δύο εκατομμύρια ευρώ για να αγοράσουν μερίδιο ελέγχου στη Ρέξαμ, αλλά ο Ρέινολντς ξεκινά τώρα ένα εγχείρημα που θα τον δει να ηγείται ενός ομίλου που θα υποβάλει προσφορά 795 εκατομμυρίων λιρών, προκειμένου να αγοράσει την Οττάβα Σένατορς και κοινώς γνωστοί ως Sens στο NHL.

Η Οττάβα Σένατορς τερμάτισε έκτη στην Atlantic Division της Ανατολικής Περιφέρειας και προετοιμάζεται για έναν νέο ιδιοκτήτη που θα αναλάβει τον έλεγχο του συλλόγου από τον θάνατο του Eugene Melnyk τον Μάρτιο του 2022. Εάν ο Ρέινολντς και η ομάδα των επενδυτών είναι επιτυχημένοι στα φιλόδοξα σχέδιά τους να αγοράσουν το franchise, τότε θα σήμαινε το τέλος πάνω από 20 ετών οικογενειακής ιδιοκτησίας στη Σένατορς, ομάδας χόκεϊ επί πάγου.