ΜακΈλχενι και Ράιαν Ρέινολντς «ψήνουν» τον Μπέιλ να επιστρέψει στη δράση με τη φανέλα της Ρέξαμ! (vid)

Γκάρεθ Μπέιλ

i

© Photo by Etsuo Hara/Getty Images/Ideal Images

ΜακΈλχενι και Ράιαν Ρέινολντς «ψήνουν» τον Μπέιλ να επιστρέψει στη δράση με τη φανέλα της Ρέξαμ! (vid)

Sportal newsroom 21:15 - 25.04.2023 / Ανανεώθηκε: 21:16 - 25.04.2023

Η Ρέξαμ του Ράιν Ρέινολντς και του Ρομπ ΜάκΕλχενι εξασφάλισε την επιστροφή της στην τέταρτη κατηγορία της Αγγλίας και οι δύο ισχυροί άνδρες του συλλόγου θέλουν να κάνουν το μεγάλο «μπαμ» με Γκάρεθ Μπέιλ.

Μεγάλες στιγμές στην ιστορία της ζει η Ρέξαμ, καθώς επικράτησε 3-1 της Μπόρχαμ Γουντ, κατέκτησε τον τίτλο της National League και επέστρεψε στη League 2 (τέταρτη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου) μετά από 15 χρόνια.

Όλα αυτά δύο χρόνια αφότου οι διάσημοι ηθοποιοί Ράιαν Ρέινολντς (Deadpool) και Ρομπ ΜακΈλχενι (It's Always Sunny in Philadelphia) αγόρασαν την παλαιότερη ομάδα της Ουαλίας. Στόχος τους ήταν η επιστροφή στην τέταρτη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου και το πέτυχαν.

Ομάδα βγαλμένη από παραμύθι: Πώς η Ρέξαμ του Χόλιγουντ επέστρεψε στη League 2 μετά από 15 χρόνια! (vids)
PREMIER LEAGUE

11:19 - 23.04.2023

Ομάδα βγαλμένη από παραμύθι: Πώς η Ρέξαμ του Χόλιγουντ επέστρεψε στη League 2 μετά από 15 χρόνια! (vids)

Η Ρέξαμ επέστρεψε στην τέταρτη κατηγορία της Αγγλίας έπειτα από 15 χρόνια, υπό την καθοδήγηση των Αμερικανών σταρ, Ράιαν Ρέινολντς και Ρομπ ΜακΕλχένεϊ κι έγραψε ιστορία.

Τώρα, στόχος τους είναι κάτι ακόμα καλύτερο για την ομάδα τους. Και απ' ότι φαίνεται είναι διατεθειμένοι να δουλέψουν σκληρά για να γνωρίσει ο σύλλογος ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. Μάλιστα, έχουν αρχίσει ήδη.

Πως; «Ψήνοντας» έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή από το πάνω ράφι. Το πολύ πάνω ράφι. Ο λόγος για τον Ουαλό σταρ, Γκάρεθ Μπέιλ, που έχει αποσυρθεί εδώ και μερικούς μήνες από την ενεργό δράση. Ωστόσο, αυτό δεν φαίνεται να αποτελεί πρόβλημα για τους διάσημους ηθοποιούς.

Ειδικά ο Ρομπ ΜακΈλχενι πρέπει να έχει... τρελάνει τον παλαίμαχο παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης, κάτι το οποίο φάνηκε και μέσα από τη σημερινή (25/4) ανάρτηση του στα social media. «Γεια σου Γκάρεθ Μπέιλ, έλα να παίξουμε γκολφ και δεν θα σου μιλάω τέσσερις ώρες, προσπαθώντας να σε πείσω να επιστρέψεις στη δράση για μια μαγική σεζόν με τη Ρέξαμ».