Τα έσπασαν στο Λας Βέγκας οι παίκτες της Ρέξαμ: Ο Ράιαν Ρέινολντς τους έκανε δώρο τετραήμερο ταξίδι για την άνοδό τους (vids)

Η ομάδα της Ρέξαμ στο Λας Βέγκας

i

PrtScr

Τα έσπασαν στο Λας Βέγκας οι παίκτες της Ρέξαμ: Ο Ράιαν Ρέινολντς τους έκανε δώρο τετραήμερο ταξίδι για την άνοδό τους (vids)

Κώστας Τόπας 10:56 - 06.05.2023 / Ανανεώθηκε: 11:01 - 06.05.2023

Οι αστέρες της Ρέξαμ ταξίδεψαν στο Λας Βέγκας για να γιορτάσουν την ιστορική άνοδό τους στην League Two.

Η Ρέξαμ των δύο αστέρων του Χόλιγουντ, Ράιν Ρέινολντς και του Ρομπ ΜάκΕλχενι εξασφάλισε την επιστροφή της στην τέταρτη κατηγορία της Αγγλίας έπειτα από 15 χρόνια.

Οι ιδιοκτήτες της ομάδας, οι διάσημοι ηθοποιοί Ράιαν Ρέινολντς και Ρομπ ΜακΕλχένι, έκαναν δώρο στους ποδοσφαιριστές που έκαναν πραγματικότητα το απίστευτο, ενώ νωρίτερα τους είχαν δώσει κι ένα πριμ 200.000 λιρών. Οι δυο ηθοποιοί όμως θέλησαν να προσφέρουν και διασκέδαση κι έτσι έκλεισαν ένα μοναδικό ταξίδι αναψυχής τεσσάρων ημερών στο Λας Βέγκας με τα έξοδα πληρωμένα.

Εκεί επικράτησε πανζουρλισμός, καθώς οι πρωταθλητές της National League, έγιναν δεκτοί σαν πρωταθλητές του Super Bowl! Μάλιστα, αφού πρώτα η ομάδα δείπνησε σε ένα μοντέρνο κινέζικο εστιατόριο στη συνέχεια διασκέδασε στο φημισμένο κλαμπ Hakkasan. Εκεί υπήρξε θερμή υποδοχή με ουαλικές σημαίες και μηνύματα για τους πρωταθλητές! Το ξέφρενο πάρτι μόλις είχε αρχίσει…