Ξέσπασμα Ρέτσου: «Δεν ξέρω αν η ομάδα μου παίζει με διαφορετικούς κανόνες»

Ξέσπασμα Ρέτσου: «Δεν ξέρω αν η ομάδα μου παίζει με διαφορετικούς κανόνες»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:01 - 21.12.2023 / Ανανεώθηκε: 23:59 - 21.12.2023

Έντονα παράπονα από τη διαιτησία του Ζαμπάλα είχε ο Παναγιώτης Ρέτσος, μιλώντας μετά το παιχνίδι Ατρόμητος - Ολυμπιακός.

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο, παρά το γεγονός πως η ομάδα του πίεζε ασταμάτητα. Με αυτόν τον τρόπο, οι δύο ομάδες έμειναν στην ισοπαλία, σε ένα παιχνίδι το οποίο οι «ερυθρόλευκοι» είχαν έντονα παράπονα από τη διαιτησία.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το ξέσπασμα του Ρέτσου, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε στις αποφάσεις του διαιτητή. Ειδικότερα, ο ίδιος αναφερόμενος σε κάποιες περιπτώσεις πέναλτι, ανέφερε μεταξύ άλλων πως: «Δεν ξέρω αν η ομάδα μου παίζει με διαφορετικούς κανόνες»

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα. Είδαμε δύο με τρεις υποψίες για πέναλτι που δεν τις είδε καν ο VAR. Καθυστερήσεις που ο διαιτητής δεν έδωσε παραπάνω… Το θέλαμε το ματς και μας στεναχωρεί που δεν το πήραμε», σημείωσε αρχικά ο αμυντικός των Πειραιωτών. 

Για αυτές τις φάσεις που διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός, ο Παναγιώτης Ρέτσος είπε: «Δεν πρέπει να μας χαλάνε το… μυαλό. Με τους σημερινούς κανόνες θα έπρεπε να παρθούν περισσότερα μέτρα. Κάποιες καθυστερήσεις και ίσως κάποιες φάσεις από τον VAR. Έχουμε πολλή δουλειά. Κοιτάμε μπροστά και προχωράμε».

Για τη δουλειά του Καρβαλιάλ, ο διεθνής ποδοσφαιριστής σημείωσε: «Είμαστε σε καλό δρόμο. Δουλεύουμε για να βελτιωθούμε. Ακολουθούν γιορτές και διακοπή. Θα δουλέψουμε για να είμαστε έτοιμοι. Δουλεύουμε στο αμυντικό κομμάτι, κάτι που το χρειαζόμασταν. Μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα στο μέλλον.

Όμως πρέπει οι διαιτητές να είναι πιο προσεκτικοί στο μέλλον γιατί και εμείς παίζουμε για τη νίκη και δε γίνεται να συμβαίνουν αυτά».