Ίλιτς: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, έδωσαν τα πάντα»

Σάσα Ίλιτς

i

©intime

Ίλιτς: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, έδωσαν τα πάντα»

Δημήτρης Χούπης 22:48 - 21.12.2023 / Ανανεώθηκε: 22:48 - 21.12.2023

Ο Σάσα Ίλιτς έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα των παικτών του απέναντι στον Ολυμπιακό, δίνοντάς τους συγχαρητήρια μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα.

Μετά τον Παναθηναϊκό, ο Ατρόμητος σταμάτησε και τον Ολυμπιακό, με τον οποίο ήρθε ισόπαλος 0-0 στο Περιστέρι για τη 15η αγωνιστική της Stoiximan Super League

Ο Σάσα Ίλιτς μετά το τέλος του παιχνιδιού φάνηκε ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του, ενώ έδωσε συγχαρητήρια και στον Νικόλα Αθανασίου, του οποίοι η παρουσία ήταν αρκετά καλή. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε

«Όλοι ξέρουν πως τις τελευταίες τέσσερις μέρες είχαμε δύο δύσκολα παιχνίδια κόντρα σε δυο από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, οπότε πρέπει να πω συγχαρητήρια στους παίκτες, έδωσαν τα πάντα. Είναι λογικό οι ομάδες αυτές να έχουν πολλές ευκαιρίες, αλλά είχαμε και εμείς μία μεγάλη ευκαιρία με το δοκάρι του Ντιέγκο. Παίζαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, ξέρει πως κινείται στις γραμμές. Είναι πάντα δύσκολο κόντρα σε ομάδες όπως ο Ολυμπιακός».

Για τον Αθανασίου: «Μας δημιούργησε πολλά προβλήματα ο αντίπαλος αλλά πρέπει να πω πολλά μπράβο στον Αθανασίου για το ματς που έκανε».