Το πικάρισμα του Φέρντιναντ στους οπαδούς της Άρσεναλ για τον Σάκα

Το πικάρισμα του Φέρντιναντ στους οπαδούς της Άρσεναλ για τον Σάκα

Δημήτρης Χούπης 19:24 - 20.02.2024 / Ανανεώθηκε: 19:26 - 20.02.2024

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρίο Φέρντιναντ, βρέθηκε στην ίδια πτήση με τους οπαδούς της Άρσεναλ που ταξιδεύουν για την Πορτογαλία και άρχισε να τους... πικάρει για τον Μπουκάγιο Σάκα.

Η Άρσεναλ δοκιμάζεται στην Πορτογαλία, αντιμετωπίζοντας την Πόρτο για την πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τη φάση των «16» του Champions League. Όπως πάντα οι φίλοι των «κανονιέρηδων» θα έχουν αρκετό κόσμο στο πλευρό τους για να στηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα στην προσπάθειά της να πάρει την πρόκριση στους «8 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. 

Όσοι από τους φίλους της Άρσεναλ επέλεξαν να πετάξουν με τη Rynair, είχαν την... ατυχία να ταξιδέψουν μαζί με τον Ρίο Φέρντιναντ, ο οποίος θα βρίσκεται στο Dragao για το Sky Sports. Ο παλαίμαχος κεντρικός αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε αρκετή όρεξη για πλάκα και αμέσως άρχισε να πικάρει τους οπαδούς των «κανονιέρηδων» που βρίσκονταν στην πτήση. 

«Χαίρετε παιδιά, είμαι ενθουσιασμένος που ταξιδεύω μαζί σας», είπε αρχικά μέσω του τηλεφώνου ανακοινώσεων, γνωρίζοντας έτσι την αποθέωση. Ωστόσο μετά πήγε το θέμα στον Άγγλο επιθετικό της Άρσεναλ, Μπουκάγιο Σάκα

«Πρέπει να πω ότι ο Σάκα είναι ένας καταπληκτικός παίκτης, όχι όμως παγκόσμιας κλάσης ακόμα! Θα γίνει κάποια στιγμή, αλλά τώρα δεν είναι», είπε και οι φίλοι της ομάδας του Λονδίνου άρχισαν αμέσως τα συνθήματα. 

Ξέσπασε ο Μπεγερίν για το σύγχρονο ποδόσφαιρο: «Οταν μεθάμε δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά αν βάψουμε τα νύχια μας...»
LA LIGA

09:19 - 20.02.2024

Ξέσπασε ο Μπεγερίν για το σύγχρονο ποδόσφαιρο: «Οταν μεθάμε δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά αν βάψουμε τα νύχια μας...»

Ο Έκτορ Μπεγερίν, πρώην μπακ της Άρσεναλ και νυν της Μπέτις, αναφέρθηκε στις δοκιμασίες στις οποίες οι ποδοσφαιριστές αποτελούν στόχο και ξέσπασε για το σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Ο Φέρντιναντ όμως φαίνεται ότι το διασκέδασε, αφού ανέβασε μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο twitter και έγραψε: «Ενδιαφέρον πτήση με τη Rynair με τους οπαδούς της Άρσεναλ σήμερα το πρωί. Ο Μπουκάγιο Σάκα είναι σε κορυφαίο επίπεδο χωρίς αμφιβολία και θα γίνει κορυφαίου επιπέδου».