Ο Φέρντιναντ έκανε μεταμόσχευση μαλλιών και γενειάδας: «Επρεπε να γίνει, ήμουν σαν δαλματίας» (vid)

Ρίο Φέρντιναντ

i

PRtScr

Ο Φέρντιναντ έκανε μεταμόσχευση μαλλιών και γενειάδας: «Επρεπε να γίνει, ήμουν σαν δαλματίας» (vid)

Κώστας Τόπας 12:46 - 19.12.2023

Ο Ρίο Φέρντιναντ αποκάλυψε ότι υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση μαλλιών και γενειάδας σε τουρκική κλινική.

Ο θρύλος της Αγγλίας και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επισκέφτηκε ένα νοσοκομείο στην Κωνσταντινούπολη για να υποβληθεί σε μεταμόσχευση μαλλιών και γενειάδας σε τουρκική κλινική. Στο βίντεο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που κυκλοφόρησε, ο 45χρονος πλέον, Ρίο Φέρντιναντ, ο οποίος είναι πλέον σχολιαστής στο TNT Sports, λέει: «Είμαι εδώ για να τακτοποιήσω τα γένια μου, έχω μια δυο τρύπες, δυο μπαλώματα.

«Θα κάνω και μεταμόσχευση μαλλιών. Δεν μπορώ να περιμένω να το ολοκληρώσω. Ακούστε, αν σκέφτεστε ποτέ να ολοκληρώσετε τη δική σας, αυτό είναι το μέρος που πρέπει να είστε», ανέφερε στη συνέχεια ο παλαίμαχος Άγγλος στόπερ. Το βίντεο δείχνει τον Φέρντιναντ να φτάνει στην κλινική, να χαιρετάει τους γιατρούς και στη συνέχεια να υποβάλλεται στα διάφορα στάδια της θεραπείας αντικατάστασης μαλλιών.

@dremrahcinik Rio Ferdinand, the legendary captain of Manchester United and a pillar of the England national team, entrusted the renowned Dr. Cinik Hospital in Turkiye for his remarkable hair transformation🌟 Witness his journey from triumph to triumph as he embraces a bold new look with zeal and confidence, rewriting the playbook of success! 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿💫 Get in touch for your own hair journey👇 📲 +90 542 234 00 34 📩 [email protected] 🌐 www.drcinik.com 📍 Istanbul, Turkiye #RioFerdinand #England #hairlosstreatment #graffedhair #treatmentforhair #drcinik #ManchesterUnited #hairloss #baldnesssolution #hairtransplantistanbul #UK #drcinik ♬ original sound - Dr. Cinik Hospital

Στο τέλος, φαίνεται να υπογράφει μια φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να προσθέσει παρόμοια αναμνηστικά που έδωσαν άλλοι ποδοσφαιριστές που έχουν επισκεφτεί την κλινική. Μια φωτογραφία δείχνει τον Φέρντιναντ να θαυμάζει μια συλλογή από υπογεγραμμένες φανέλες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων της Λίβερπουλ, της Μαρσέιγ, της Βραζιλίας και της Κροατίας.

Το 2021, ο Φέρντιναντ αποκάλυψε ότι χρησιμοποιούσε καφέ βαφή για να καλύψει τα γκρίζα σημεία στα μαλλιά του προσώπου του, αλλά ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν ντροπή.

Ο Ρόι Κιν επικρίνει τις «αλαζονικές» δηλώσεις του Φαν Ντάικ: «Μιλάνε αυτοί που κέρδισαν ένα πρωτάθλημα τα τελευταία 33 χρόνια;» (vid)
PREMIER LEAGUE

12:36 - 18.12.2023

Ο Ρόι Κιν επικρίνει τις «αλαζονικές» δηλώσεις του Φαν Ντάικ: «Μιλάνε αυτοί που κέρδισαν ένα πρωτάθλημα τα τελευταία 33 χρόνια;» (vid)

Ο παλαίμαχος μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρόι Κιν επιτέθηκε στον Βέρτζιν Φαν Ντάικ, καθώς θεώρησε ότι ο αρχηγός της Λίβερπουλ έχασε το νόημα με τις δηλώσεις του μετά το ισόπαλο, δίχως τέρματα, ντέρμπι στο «Άνφιλντ».

«Βάφω τα γένια μου μερικές φορές. Εκεί μου βγαίνουν γκρίζες τρίχες. το βάφω. Νομίζω ότι φαίνεται καλύτερα. Δεν ντρέπομαι που έχω γκρίζα μαλλιά, δεν με νοιάζει, αλλά φαίνεται καλύτερα αν είναι όλα μονόχρωμα. Αν ήταν όλα γκρίζα, ολόκληρη η γενειάδα ήταν γκρίζα, θα το άφηνα να φύγει. Αλλά είναι σαν συνονθύλευμα. Θα μου άρεσε, αυτό το ξεχωριστό βλέμμα, αν ήταν όλο γκρι, δεν θα με ένοιαζε. Αλλά είναι η δουλειά του συνονθύλευμα, είμαι σαν Δαλματίας, δεν μου αρέσει», είχε πει χαρακτηριστικά.