Η συμβουλή του Έρικσεν στον Λόκιερ μετά την καρδιακή ανακοπή: «Ακουσε τους γιατρούς»

Κρίστιαν Έρικσεν

i

©Intime

Η συμβουλή του Έρικσεν στον Λόκιερ μετά την καρδιακή ανακοπή: «Ακουσε τους γιατρούς»

Κώστας Τόπας 11:29 - 19.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:29 - 19.12.2023

Αφού πέρασε την ίδια εμπειρία με τον αρχηγό της Λούτον, ο Κρίστιαν Έρικσεν έστειλε τη δική του συμβουλή στον Λόκιερ, λέγοντας του χαρακτηριστικά πως πρέπει να ακούσει τους γιατρούς για τη συνέχεια της καριέρας του.

Ο Κρίστιαν Έρικσεν έστειλε ένα μήνυμα υποστήριξης στον αρχηγό της Λούτον, Τομ Λόκιερ, ο οποίος υπέστη καρδιακή ανακοπή κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Μπόρνμουθ το Σάββατο (16/12).

Ο Δανός μέσος, αυτή τη στιγμή στις τάξεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έζησε αυτή την τρομερή εμπειρία τον Ιούνιο του 2001, ενώ έπαιζε αγώνα με την ομάδα του εναντίον της Φινλανδίας στο Parken της Κοπεγχάγης για το Euro. Οκτώ μήνες αργότερα επέστρεψε στη δράση αφού του τοποθετήθηκε απινιδωτής.

«Λοιπόν, πρώτα απ 'όλα, ελπίζω να είναι καλά», είπε ο Έρικσεν στο BetFred. «Έχω διαβάσει και έχω δει τι συνέβη και ελπίζω να είναι καλά, να πάρει το χρόνο του, να είναι υγιής και η οικογένειά του να είναι εκεί για να τον στηρίξει. Σταυρώνω τα δάχτυλά μου ότι είναι εντάξει».

Η συμβουλή

Λόγω της εμπειρίας του, ο Έρικσεν αισθάνεται ικανός να επιβεβαιώσει ότι «η συμβουλή μου προς αυτόν θα ήταν να πάρει την καλύτερη δυνατή απόφαση. Ακούστε τους γιατρούς και αν σας πουν ότι ίσως πρέπει να κάνετε κάτι άλλο, σεβαστείτε το.

Ο Λόκιερ, ο γιος του ΛεΜπρόν και ο Έρικσεν: Η καρδιακή ανακοπή, ο COVID-19 και τα εμβόλια (vids)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

11:20 - 18.12.2023

Ο Λόκιερ, ο γιος του ΛεΜπρόν και ο Έρικσεν: Η καρδιακή ανακοπή, ο COVID-19 και τα εμβόλια (vids)

Δεν είναι λίγα τα παραδείγματα τα τελευταία χρόνια, με αθλητές που παθαίνουν καρδιακή ανακοπή κατά τη διάρκεια αγώνων. Τελευταία περίπτωση αυτή του Τομ Λόκιερ της Λούτον. Ενα από τα πολλά πρόσφατα γεγονότα που σχετίζονται με την καρδιά για αξιόλογους αθλητές.

Δεν υπάρχει τίποτα που να σε σταματά, αλλά τελικά όλα εξαρτώνται από το πώς νιώθεις και τι λένε οι γιατροί. Πρέπει να πάρει την απόφαση με την οικογένειά του για το τι θα ακολουθήσει, αλλά πρέπει να αφιερώσει χρόνο και να επικεντρωθεί στον εαυτό του».