Επίσημο: Η Ρόμα θα συνεχίσει με τον Ντε Ρόσι στον πάγκο και τη νέα σεζόν

Επίσημο: Η Ρόμα θα συνεχίσει με τον Ντε Ρόσι στον πάγκο και τη νέα σεζόν

Κώστας Τόπας 10:51 - 18.04.2024

Η Ρόμα ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν έχοντας στον πάγκο της τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι.

Οι ιδιοκτήτες της Ρόμα, Νταν και Ράιαν Φρίντκιν, ανακοίνωσαν με επίσημη δήλωση το πρωί της Πέμπτης (18/04) ότι ο Ντε Ρόσι θα παραμείνει στον σύλλογο και μετά το καλοκαίρι.

«Μετά από συνάντηση χθες το απόγευμα με τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι θα συνεχίσει ως προπονητής της Ρόμα μετά τη φετινή σεζόν και για το άμεσο μέλλον», ανέφεραν οι ιδιοκτήτες των «τζιαλορόσι» σε ανακοίνωσή τους. «Στη σύντομη θητεία του ως προπονητής, ο θετικός αντίκτυπος που είχε η ηγεσία του σε ολόκληρο τον σύλλογο είπε τη δική του ιστορία.

«Ο Ντανιέλε ηγείται με σεβασμό και θάρρος, ενώ η δύναμή του και η βαθιά του πίστη στον σύλλογο είναι πραγματικά ευθυγραμμισμένα με τις αξίες της Ρόμα, την πόλη και τους απαράμιλλους οπαδούς της. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μαζί όσο σκληρά μπορούμε για να προσφέρουμε ένα μέλλον που αξίζουν οι οπαδοί της Ρόμα. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενοι που χτίσαμε ένα μακροπρόθεσμο έργο με τον Ντανιέλε.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες. Forza Roma!», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ο Ντε Ρόσι αντικατέστησε τον Ζοσέ Μουρίνιο τον Ιανουάριο υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν. Εως τώρα έχει κερδίσει 11 παιχνίδια από 16 σε όλες τις διοργανώσεις με τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Οι «τζιαλορόισ» στοχεύουν να φτάσουν στον ημιτελικό του Europa League για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, καθώς υποδέχονται τη Μίλαν στην Αιώνια Πόλη το βράδυ της Πέμπτης (18/04, 22:00), με το πλεονέκτημα του πρώτου αγώνα με 1-0.