Υπέροχη σκηνή με τον Μάτιτς να παρηγορεί τον δακρυσμένο Ντιμπάλα: «Αυτό είναι το ποδόσφαιρο» (vid)

Νεμάνια Μάτιτς και Πάολο Ντιμπάλα

i

PrtScr

Υπέροχη σκηνή με τον Μάτιτς να παρηγορεί τον δακρυσμένο Ντιμπάλα: «Αυτό είναι το ποδόσφαιρο» (vid)

Κώστας Τόπας 10:27 - 01.06.2023 / Ανανεώθηκε: 10:31 - 01.06.2023

Ο Πάουλο Ντιμπάλα δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του μετά τον χαμένο τελικό κόντρα στη Σεβίλλη, με τον συμπαίκτη του και πιο έμπειρο μέσο Νεμάνια Μάτιτς να τον παρηγορεί.

Μεγάλη η απογοήτευση που επικρατεί στις τάξεις Ρόμα, μετά την ήττα στον τελικό του Europa League από τη Σεβίλλη. Οι «τζιαλορόσι» προσπάθησαν με όλες τους τις δυνάμεις, αλλά έπρεπε να παραδοθούν στα πέναλτι. Θλιβερός επίλογος για την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο που όμως δεν αφαιρεί καθόλου την όμορφη ευρωπαϊκή πορεία της, που έφτασε πολύ κοντά στο δεύτερο ευρωπαϊκό Κύπελλο μέσα σε δώδεκα μήνες.

Ο Πάουλο Ντιμπάλα, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο «Πούσκας» με εξαιρετικό πλασέ για την Ρόμα, δεν μπόρεσε να κρύψει την απογοήτευσή του και ξέσπασε σε δάκρυα μετά το φινάλε. Μάλιστα κάθισε απαρηγόρητος στον αγωνιστικό χώρο ξεσπώντας σε κλάματα για την χαμένη ευκαιρία να σηκώσει ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο. Οταν έφτασε η στιγμή της απονομής για το ασημένιο μετάλλιο ο 29χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός δάκρυσε ξανά, με τον πιο έμπειρο και συμπαίκτη του Νεμάνια Μάτιτς να τον παρηγορεί, λέγοντας του πως: «Αυτό είναι το ποδόσφαιρο».

Την ίδια ώρα και στην εξέδρα της Ρόμα επικρατούσε μεγάλη απογοήτευση, με τους περισσότερους οπαδούς της να ξεσπούν σε λυγμούς. Αντίθετα, δάκρυα χαράς από τον Οκάμπος, ο οποίος πανηγύρισε την κατάκτηση του Europa League με τη Σεβίλλη.