Ο Μουρίνιο έδωσε το μετάλλιο του ηττημένου σε μικρό οπαδό στην εξέδρα (vids)

Ζοσέ Μουρίνιο

i

PrtScr

Ο Μουρίνιο έδωσε το μετάλλιο του ηττημένου σε μικρό οπαδό στην εξέδρα (vids)

Κώστας Τόπας 08:45 - 01.06.2023

Το μετάλλιο του ηττημένου δεν λέει και πολλά για τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος το πήρε και το έδωσε σ’ έναν μικρό οπαδό που βρισκόταν στην εξέδρα της «Πούσκας Αρένα» της Βουδαπέστης.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο προσπάθησε αλλά στο τέλος είδε ξανά την Σεβίλλη να φτάνει στην κατάκτηση του Europa League κι έτσι δεν έγινε ο πρώτος που κατακτά το τρόπαιο με τρεις διαφορετικές ομάδες (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2017, Πόρτο 2003).

Αυτός ήταν ο πρώτος του χαμένος «μεγάλος» ευρωπαϊκός τελικός, μιας και στο παρελθόν έχει ηττηθεί τρεις φορές σε τελικούς UEFA Super Cup, ενώ είχε κατακτήσει δύο φορές το Champions League με την Πόρτο (2004) και την Ίντερ (2010), δύο φορές το Europa League και πέρυσι το Europa Conference League (Ρόμα). 

Για τον Ζοσέ Μουρίνιο το μετάλλιο του ηττημένου δεν… λέει και πολλά, γι' αυτό το έβγαλε και το έδωσε σ’ έναν μικρό οπαδό που βρισκόταν στην εξέδρα της «Πούσκας Αρένα» της Βουδαπέστης.

Μετά τον τελικό, ο «Special One», τα έβαλε με την διαιτησία του τελικού και τον Άγγλο διαιτητή Άντονι Τέιλορ, τον οποίο μάλιστα, περίμενε στο πάρκινγκ του γηπέδου και τον έβρισε!

«Ήταν ένα έντονο, δυνατό ματς, αλλά με έναν διαιτητή που έμοιαζε… Ισπανός», είπε ο Μουρίνιο ασκώντας κριτική στον τρόπο που σφύριξε ο Τέιλορ, με πολλά φάουλ και πολλές κίτρινες κάρτες. «Η αδικία φάνηκε όταν δεν απέβαλλε τον Έρικ Λαμέλα με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ας ελπίσουμε πως όταν σφυρίξει ξανά δεν θα κάνει τις ίδιες βλακείες», συμπλήρωσε. «Είμαστε νεκροί ψυχολογικά γιατί θεωρούμε πως ήταν μια άδικη ήττα και πολλές αμφισβητούμενες φάσεις», πρόσθεσε.