Συγκλόνισε ο Ντιμπάλα με το κλάμα του (vid)

Συγκλόνισε ο Ντιμπάλα με το κλάμα του (vid)

Sportal newsroom 01:44 - 01.06.2023

Ο Ντιμπάλα δεν άντεξε και λύγισε στο φινάλε, όπως και οι οπαδοί της Ρόμα.

Ήταν ο άνθρωπος που έβαλε μπροστά στο σκορ τη Ρόμα στο 35', με υπέροχο κοντρόλ και ακόμα καλύτερο τελείωμα. Ήταν αυτός που μέχρι και μερικές ώρες πριν το ματς δινόταν ως αμφίβολος, αλλά έσφιξε τα δόντια και αγωνίστηκε. Έστω και αν χρειάστηκε να βγει ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο μη αντέχοντας άλλο.

Και ήταν αυτός που στο φινάλε του τελικού έμοιαζε να πονάει περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον παίκτη της Ρόμα. Για τον Πάολο Ντιμπάλα η κατάκτηση του Europa League αποτέλεσε τον μεγάλο φετινό του στόχο και ήθελε σαν τρελός να βρίσκεται στον τελικό.

Όχι μόνο το κατάφερε, αλλά σκόραρε το 1-0 στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου μέρους. Παρ' όλα αυτά, η Ρόμα δεν τα κατάφερε και ο Ντιμπάλα ξέσπασε. Το κλάμα του μετά τη διαδικασία των πέναλτι συγκλόνισε τον ποδοσφαιρικό πλανήτη, με τον Ντιμπάλα να μην μπορεί να ηρεμήσει και να παρηγορηθεί από κανέναν.

Την ίδια ώρα και στην εξέδρα της Ρόμα επικρατούσε μεγάλη απογοήτευση, με τους περισσότερους οπαδούς της να ξεσπούν σε λυγμούς, όπως θα δείτε στο βίντεο. Αντίθετα, δάκρυα χαράς από τον Οκάμπος, ο οποίος πανηγύρισε την κατάκτηση του Europa League με τη Σεβίλλη.

Tags: