Ο Ντιμπάλα «καθάρισε» την πρόκριση για τη Ρόμα
i

Ντιμπάλα/©printscreen twitter

Ο Ντιμπάλα «καθάρισε» την πρόκριση για τη Ρόμα

23:54 - 12.01.2023 / Ανανεώθηκε: 00:01 - 13.01.2023

Με ένα γκολ του Πάουλο Ντιμπάλα, η Ρόμα επικράτησε με 1-0 της Τζένοα και προκρίθηκε στα προημιτελικά του κυπέλλου Ιταλίας.

Η Ρόμα προκρίθηκε στα προημιτελικά του κυπέλλου Ιταλίας. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο επιβλήθηκε με 1-0 της Τζένοα σε νοκ άουτ ματς για τη φάση των «16» της διοργάνωσης.

Ο Πάουλο Ντιμπάλα έδωσε την πρόκριση τους πρωτευουσιάνους με γκολ στο 64ο λεπτό. Ο Αργεντινός αποδείχθηκε «χρυσή» αλλαγή αφού είχε μπει στο ματς στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου.

Η Ρόμα θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη πιο εύκολα. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο ήταν ανώτερη και έπαιξε με τη φωτιά με τον Αράμου να χάνει μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 82ο λεπτό.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι πριν την έναρξη του αγώνα ο Πάουλο Ντιμπάλα τιμήθηκε από τη Ρόμα για την κατάκτηση του Μουντιάλ στα γήπεδα του Κατάρ.

Η Φιορεντίνα πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του κυπέλλου Ιταλίας. Η ομάδα του Βιντσέντζο Ιταλιάνο επιβλήθηκε με 1-0 της Σαμπντόρια και «σφράγισε» το εισιτήριο για την οκτάδα.

Ο αγώνας κρίθηκε με γκολ του Μπαράκ στο 25ο λεπτό. Στο 38' ακυρώθηκε γκολ του Γιόβιτς για οφσάιντ. Η Σαμπντόρια ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες μετά από αποβολή του Μουρίγιο στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.