Ο Λουκάκου ήταν ο μοιραίος της Ίντερ και το twitter τον «έκραξε» για τα καλά (vids)

Ο Λουκάκου ήταν ο μοιραίος της Ίντερ και το twitter τον «έκραξε» για τα καλά (vids)

Κώστας Τσιακλής 09:30 - 11.06.2023

Ο Ρομέλου Λουκάκου ήταν ο μοιραίος του τελικού του Champions League αφού σπατάλησε μια τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει για την Ίντερ. Το twitter ήταν αμείλικτο και «έκραξε» τον Βέλγο επιθετικό.

Η Ίντερ ηττήθηκε με 1-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι στον τελικό του Champions League και έτσι δεν μπόρεσε να κατακτήσει το 4ο της τρόπαιο στη διοργάνωση. Αναμφίβολα, η στιγμή του αγώνα ήταν η ευκαιρία του Ρομέλου Λουκάκου στο 88’, με τον Βέλγο επιθετικό να αστοχεί από κοντά και να γίνεται ο μοιραίος για τους «νερατζούρι». Αυτή η φάση έφερε και τον απόλυτο χαμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η ιταλική ομάδα ήταν πολύ καλή στον τελικό απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι όμως δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν και να στεφθεί αυτή πρωταθλήτρια Ευρώπης. Πρώτα ήταν ο Λαουτάρο στο 58’ όμως στη συνέχεια «ανέλαβε» δράση ο Ρομέλου Λουκάκου.

Επιτέλους ήταν συνεπής στο ραντεβού του: Ο Γκουαρδιόλα έκλεισε το μάτι στο τρόπαιο του Champions League πριν το σηκώσει (vid)
CHAMPIONS LEAGUE

09:13 - 11.06.2023

Επιτέλους ήταν συνεπής στο ραντεβού του: Ο Γκουαρδιόλα έκλεισε το μάτι στο τρόπαιο του Champions League πριν το σηκώσει (vid)

Σε μεγάλα κέφια ο Πεπ Γκουαρδιόλα μετά την κατάκτηση του Champions League, με τον Καταλανό τεχνικό να κλείνει το μάτι στην κούπα πριν αρχίσει η διαδικασία των πανηγυρισμών.

Ο 30χρονος είναι ο μοιραίος της Ίντερ, όπως ήταν και στο Μουντιάλ του Κατάρ για την εθνική Βελγίου. Ο φορ της Ίντερ στο 70' άθελά του στέρησε το 1-1 από τον Ντι Μάρκο ενώ στο 88' ήταν η σειρά του ίδιου να σπαταλήσει τεράστια ευκαιρία για την ισοφάριση. Σε γέμισμα ο Γκόσενς βρήκε με κεφαλιά πάσα τον Λουκάκου κι αυτός στη μικρή περιοχή με νέα κεφαλιά και με ολόκληρη την εστία κενή μπροστά του σημάδεψε τον Έντερσον!

Η ευκαιρία αυτή στιγμάτισε τον τελικό και όπως ήταν αναμενόμενο οι αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι πάρα πολλές. Άλλωστε το όνομα του φιγουράρει ακόμα στην πρώτη θέση με τα trend στο twitter.

Οι περισσότεροι απόρησαν πως πραγματικά χάθηκε αυτή η τεράστια ευκαιρία ενώ κάποιοι το πήγαν ένα βήμα παρακάτω αναφέροντας πως ο Λουκάκου ήταν ο καλύτερος αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι στο παιχνίδι. Την ίδια ώρα, κάποιοι με περισσότερο χιούμορ πόσταραν διάφορα βιντεάκια, στα οποία τρόλαραν τον άσο της Ίντερ.

Δείτε μερικές από τις αντιδράσεις που ακολούθησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Τέλος, διάφοροι έκαναν μια βόλτα στο παρελθόν του Λουκάκου και δημοσίευσαν δύο παρόμοιες στιγμές του. Η πρώτη θυμίζει την «απόκρουση» πάνω στον Ντι Μάρκο (τότε ήταν σε κεφαλιά του Αλέξις Σάντσες) ενώ η δεύτερη ήταν ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία κόντρα στη Σίτι όταν ο Βέλγος αγωνιζόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.